Obnoviť stránku

iQtech Smartlife GW003, Bluetooth gateway, WiFi

22,91 €

iQtech Smartlife GW003, Bluetooth gateway, WiFi

Na prepojenie vašej smart domácnosti v jeden celok by vám mohla prísť vhod brána iQtech Smartlife GW003. Jej výhodou je bezdrôtové pripojenie k domácemu routeru. Bránu iQtech Smartlife GW003 je možné používať v prepojení niekoľkých braný dohromady podľa potreby a rozlohy plochy určenej na pokrytie. Táto centrálna jednotka bude tvoriť srdce vašej smart domácnosti. Dokáže prepájať a komunikovať s ostatnými zariadeniami, ktoré sú pripojené do siete Zigbee 3.0. Tým získate možnosť ovládania všetkých zariadení z jedného miesta napríklad z vášho mobilného telefónu pomocou aplikácie SmartLife. Zaiste oceníte možnosť ovládania pomocou hlasových asistentov. Brána iQtech Smartlife GW003 je kompatibilná s IFTTT, Google Home aj Amazon Alexa.

Kľúčové vlastnosti brány iQtech Smartlife GW003

  • Na prepojenie vašej smart domácnosti v jeden celok vám poslúži centrálna jednotka iQtech Smartlife GW003
  • K domácemu routeru sa pripojí pomocou bezdrôtovej siete
  • Možno používať niekoľko brán v jednom systéme
  • Brána iQtech Smartlife GW003 prepojí smart zariadenia v sieti Zigbee 3.0
  • Ovládať svoje zariadenia môžete pomocou mobilného telefónu v aplikácii SmartLife
  • Brána iQtech Smartlife GW003 podporuje hlasových asistentov

Podpora Zigbee 3.0 technológia

Brána iQtech Smartlife GW003 podporuje Zigbee 3.0 technológiu, čo je bezdrôtová komunikačná technológia, ktorá pomáha ovládať smart domácnosť. Môžete s ňou zapínať, vypínať žiarovky, spotrebiče, upravovať farbu svetla a mnohé ďalšie. Zigbee dosahuje do vzdialenosti až 75 metrov. Dokáže prepojiť viac spotrebičov medzi sebou. Záleží len na vás, ako si svoju domácnosť naprogramujete. Zigbee technológia je menej náročná na energiu, a tak zariadenia na batériu majú väčšiu výdrž než ich WiFi verzia.

Komunikácia s mobilnou aplikáciou SmartLife

Svoje zariadenia môžete mať pod kontrolou pomocou mobilnej aplikácie SmartLife. Teraz ovládajte svoju domácnosť pokojne na diaľku pomocou mobilného telefónu. Naprogramujte si automatické zapnutie, vypnutie aj scény. Nastavte zdieľanie systém smart domácnosti s rodinnými príslušníkmi, či s kýmkoľvek iným na svete. Na pripojenie do aplikácie Smartlife sú potrebné iQtech Smartlife GW001, Zigbee 3.0 gateway, WiFi alebo iQtech Smartlife GW002, Zigbee 3.0 gateway, WiFi.

Rozmery:
60,5 × 60,5 × 16 mm

Parametre a špecifikácia

Využitie

Rozšíriteľnosť Otvorený systém

Konektivita

Podporované OS Android, iOS
Kompatibilné aplikácie Tuya
Jazyk aplikácie V angličtine, V češtine, V nemčine, V slovenčine, V maďarčine

Pripojenie

Pripojenie WiFi 2,4 GHz

Vlastnosti

Dosah 10 m
Fungovanie Samostatne
Funkcie Notifikácie do mobilu

Vlastnosti

Dosah 10 m

Použitie

Použitie k osvetleniu, k alarmu
Kód:  iQ21TECH148
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  iQTGW003

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03