Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

IQ-TECH iMirror Charging, biele

4,6 5 hodnotení
23,58 €

IQ-TECH iMirror Charging, biele

Kozmetické zrkadlo IQ-TECH iMirror Charging svojou veľkosťou nezaberie veľa miesta a zároveň krásne doplní interiér vašej kúpeľne alebo izby. Zrkadlo je osadené 18 LED žiarovkami vydávajúce jemné prirodzené svetlo, vďaka ktorému si uľahčíte a hlavne urýchlite líčenie a všetky kozmetické úpravy. Základňa je vybavená protišmykovými gumičkami, ktoré zamedzujú akémukoľvek pohybu. Benefitom zrkadla IQ-TECH je výkonná 1 000 mAh lítiová dobíjacia batéria, ktorú možno dobíjať cez micro USB kábel. Vzhľadom k výkonu lítiovej batérie a úspornosti LED žiaroviek, nie je nutné zrkadlo často dobíjať.

Kľúčové vlastnosti IQ-TECH iMirror Charging

  • Biele kozmetické zrkadielko IQ-TECH osadené 18 LED žiarovkami vydávajúce jemné prirodzené svetlo
  • Základňa je vybavená protišmykovými gumičkami
  • Súčasťou kozmetického zrkadla je tiež výkonná 1 000 mAh lítiová dobíjacia batéria
  • Batériu možno dobíjať cez micro USB kábel
  • Magnetom môžete pripnúť zrkadlo s päťnásobným zväčšením
  • Svetlo je možné regulovať pomocou dotykového stmievača
  • Praktické odkladacie držiaky na riasenky alebo štetce

Praktické kozmetické zrkadlo

Svetlo kozmetického zrkadla môžete regulovať pomocou dotykového stmievača na prednej časti zrkadla a nastaviť intenzitu podľa denného či nočného svetla. Magnetom umiestneným na prednej strane zrkadla možno pripnúť aj druhé zrkadlo s päťnásobným zväčšením, čo iste oceníte pri precíznych kozmetických úpravách. V dolnej časti sa nachádzajú odkladacie držiaky na prípadné odloženie riasenky alebo štetca. Pomocou kozmetického zrkadla IQ-TECH iMirror Charging už nebudete mať problém vytvoriť dokonalý make-up či účes na akúkoľvek príležitosť.

Rozmery:
16,5 × 19 cm

Rozmery základne:
21 × 14 cm

Parametre a špecifikácia

Umiestnenie

Umiestnenie Stolné

Vlastnosti

Priemer 19 cm
Materiál Sklo
Funkcie LED osvetlenie
Zväčšenie
Kód:  IQTIM604
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594158695604

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14