Obnoviť stránku

iPhone 5C 8GB (White) biely

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

iPhone 5C 8GB (White) biely

Dovoľujeme si predstaviť vám chytrý telefón Apple iPhone 5C - dizajnový kúsok z dielne svetoznámej firmy. Bezšvové plastové telo kryje oceľovú kostru, ktorá zaisťuje pevnosť prístroja. Kompaktný vzhľad s maximálnym výkonom je štandard značky. Útly profil prístroja priamo nabáda k tomu, aby ste ho mohli brať všade so sebou, napriek tomu nebude prekážať. Vďaka ergonomickej konštrukcii telefón skvele padne do ruky a poskytuje istotu pri manipulácii.
Všetky možnosti telefónu si naplno užívajte vďaka špičkovému 4palcovému Retina IPS TFT displeji s nádhernými a živými farbami. Monitor je kryt oleofóbny vrstvou, ktorá zabraňuje prílišnému zachytávaniu mastnoty z prstov. Výkon zariadenia nijako nezaostáva za vycibreným dizajnom. Použitý hardvér umožňuje vykonávať všetku činnosť ľahko a naozaj rýchlo. Prístroj disponuje dvojjadrovým Apple A6 čipom taktovaným na frekvencii 1,3 GHz. Spoločne s 1 GB operačnou pamäťou poskytujú silnú výpočtovú kapacitu. Preto pracujte, zdieľajte, prehrávajte multimédiá, hrajte najnovšie hry a užívajte si. Vysoká úspornosť čipu garantuje dlhú výdrž batérie.
Samozrejmosťou sú dva integrované fotoaparáty. Hlavný (zadný) fotoaparát iSight disponuje 8MPx rozlíšením a možnosťou snímať videa v HD rozlíšení. Iste poteší aj funkcia automatického zaostrovania a detekcia tvárí. Predný fotoaparát o rozlíšení 1,2 MPx je skvelý pre videohovory. Smartphone poskytuje rad praktických aplikácií, ktoré pomáhajú znásobiť interaktívny zážitok. Tie základné ako kalendár, mail či prehrávač sú už integrované, zvyšok ľahko stiahnete z AppStore.
S okolitým svetom sa prepojte prostredníctvom 3G a 4G siete, prípadne využite Wi-Fi signálu vo vašom okolí či domácnosti (podporované sú štandardy 802.11a / b / g / n). Samozrejmosťou je aj technológia Bluetooth 4.0 a GPS. 8 GB interná pamäť poskytuje dostatok miesta pre všetky vaše dáta, fotografie a hudbu. Vďaka službe iCloud sa k svojmu obľúbenému obsahu dostanete aj z ďalších Apple prístrojov - ľahko tak môžete zdieľať napríklad fotografie či videá.

Kód:  RI018n0bx
Produktové číslo:  MG8X2CS/A
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02