Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Voltcraft IPC-1L

4,8 239 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Voltcraft IPC-1L

Voltcraft IPC-1L je perfektnou kombináciou nabíjačky a diagnostickej stanice s aktívnou údržbou akumulátorov. Vďaka najmodernejšej nabíjacej technike riadenej mikroprocesorom ponúkne štyri nabíjacie programy (nabíjanie, vybíjanie, oživovanie, formovanie), ktoré môžete nastaviť individuálne pre jednotlivé nabíjacie šachty. Na nastavovanie a obsluhu slúžia 3 tlačidlá. S meraním skutočnej kapacity a automatickým porovnávacím meraním nie je problém rozpoznať slabé akumulátory a vyradiť ich. Funkcia oživenia uvedie poškodené akumulátory NiCd opäť do prevádzkyschopného stavu. Nové akumulátory alebo staršie články, ktoré už vykazujú pamäťový efekt, získajú vďaka funkcii formovania späť svoju plnú výkonnosť.
Parametre a špecifikácia:
Podporované akumulátory:
1-4x AAA alebo AA
NiCd, NiMH
Výkon:
LCD graficky zobrazuje stav nabíjania
Max. nabíjací prúd na šachtu: 700 mA
Nabíjanie akumulátora s kapacitou 2000 mAh: 180 min (typ.)
Vybíjací prúd: 350 mA
Riadená mikroprocesorom / rozpoznanie nabitia akumulátora prostredníctvom vypnutia Minus-Delta-U / pulzné udržiavacie nabíjanie / bezpečnostné časové / teplotné vypnutie
Ďalšie funkcie:
Automatický test akumulátora / vybitie / obnoviť / regenerovať / sledovanie jednotlivého slotu / množstvo nabíjacích a udržiavacích programov / kontrola jednotlivých šácht
Napájanie:
110 - 240 V
Rozmery:
75 x 40 x 130 mm (Š x V x H)
Obsah balenia:
Nabíjačka Voltcraft IPC-1L
Sieťový adaptér

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 7,5 cm
Výška 4 cm
Hĺbka 13 cm

Určenie

Na batérie Tužkové (AA), Mikrotužkové (AAA)
Pre typ batérie NiMH, NiCd

Vlastnosti

Maximálny nabíjací prúd na šachtu 700 mA
Doba nabíjania 3 h
Funkcie LCD displej, Indikácia nabíjania

Balenie

Obsah balenia Bez akumulátorov
Kód:  VC001a
Produktové číslo:  201101

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08