Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

iPad Pro 10,5" 512 GB Ružovo-zlatý

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

iPad Pro 10,5" 512 GB Ružovo-zlatý

iPad Pro
Tablet s uhlopriečkou 10,5".

iPad Pro
iPad Pro

Apple vsádza na tablety, a práve z toho dôvodu si máte možnosť zakúpiť doposiaľ najvýkonnejší tablet s logom nahryznutého jabĺčka. Apple iPad Pro najnovšie ponúka 10,5" veľkú uhlopriečku, čo je 20 % navýšenie oproti 9,7" variantu. Väčšia obrazovka sa bude hodiť najmä na pokročilý multitasking.

Retina displej
So 120 Hz obnovovacou frekvenciou.

Úplne nový iPad Pro využíva najvyspelejší Retina displej na svete. 10,5" model má displej s rozlíšením 2 224 × 1 688 pixelov s obnovovacou frekvenciou 120 Hz. Vďaka širšiemu farebnému gamutu má iPad Pro oveľa lepšiu saturáciu farieb ako predchádzajúce modely iPadu. Tiež došlo znova na využitie technológie True Tone. Tá pomocou vyspelého štvorkanálového snímača okolitého osvetlenia automaticky prispôsobuje farby a intenzitu displeja svetelným podmienkam prostredia.

iPad Pro
iPad Pro

Čip A10X
Výkonom poráža väčšinu notebookov.

Nový iPad Pro využíva čip A10F Fusion so 64-bitovou architektúrou, ktorý je vybavený šiestimi jadrami. V súčte ide o výkon, ktorého sila stačí aj s rezervou na strihanie 4K videa. Oproti predchádzajúcej generácii iPadu Pro narástol výkon o 30 % (CPU) a 40 % (GPU).

iPad Pro
iPad Pro

iOS
Systém stvorený pre vás.

iOS 10 je najintuitívnejší, najvyspelejší a najbezpečnejší mobilný operačný systém na svete. Jeho nové funkcie naplno využívajú obrovský výkon iPadu Pro. Budete tak produktívnejší aj kreatívnejší. Multitasking s dvoma aplikáciami vedľa seba sa stane hračkou.
Na jeseň 2017 navyše dorazí iOS 11, ktorý prinesie celý rad revolučných prvkov práve na iPad. Najmä Dock známy z notebookov si obľúbite prakticky okamžite.

iOS 11
iOS 11

Apple Pencil
Ešte presnejšia digitálna ceruzka.

Vďaka vyššej obnovovacej frekvencii displeja iPadu Pro sa Apple Pencil chová oveľa presnejšie. Žiadna iná digitálna ceruzka neumožňuje písať, anotovať alebo kresliť s takou presnosťou na úrovni jednotlivých pixelov.

Apple Pencil
Apple Pencil

Dizajn
Ohromný skoro v každom smere.

Aj napriek svojmu ohromnému displeju má nový iPad Pro neskutočne tenký a ľahký profil - je hrubý len 6,1 mm a váži 469 gramov. Vďaka pevnému unibody telu pôsobí vyvážene a pevne. A napriek všetkým jeho schopnostiam vás na iPade Pro zrejme najviac prekvapí to, ako sa vám stratí v ruke.

iPad pro
iPad Pro

Touch ID
Pokročilé zabezpečenie máte pod palcom.

Technológiou Touch ID premieňa iPad Pro odtlačok vášho prsta v heslo, ktoré spoľahlivo nezabudnete. Takže zariadenie odomknete jedným dotykom a vaše osobné dáta zostanú v bezpečí, aj keď iPad požičiate niekomu inému. Pomocou Touch ID potvrdíte nákupy v iTunes, iBooks a App Store.

Touch ID
Touch ID

iCloud
Všetko, čo potrebujete. Kdekoľvek práve ste.

Fotky, videá a ďalšie súbory si môžete ukladať priamo v iPade Pro. Alebo ich môžete ukladať na iCloud a bezpečne k nim pristupovať odkiaľkoľvek. Samozrejme ich môžete ukladať a spravovať aj v aplikáciách iných prevádzkovateľov, ako sú potrebný Dropbox alebo Google Drive. A jednoduchým kliknutím svoje dokumenty a súbory rýchlo a ľahko pošlete prostredníctvom AirDropu ľuďom v blízkosti. Bez akéhokoľvek nastavovania.

iCloud
iCloud

Pripojte sa bezdrôtovo
Bluetooth, AirPrint, AirPlay.

iPad Pro sa pripojí k tisícom bezdrôtových doplnkov - vrátane klávesníc iných výrobcov. Cez AirPrint môžete tlačiť na väčšine bezdrôtových tlačiarní. A prostredníctvom AirPlay a Apple TV môžete čokoľvek z iPadu mini 4 bezdrôtovo streamovať na HD televízii.

Připojte se bezdrátově
Připojte se bezdrátově

Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 10,5 " (26,67 cm)
Rozlíšenie QHD 2224 × 1668

Úložisko

Kapacita úložiska 512 GB

Komunikácia a sieť

Bezdrôtové technológie WiFi, Bluetooth

Konektory a senzory

Konektory tabletu Výstup na slúchadlá (3,5mm jack)
Senzory Pohybový senzor, Digitálny kompas, Gyroskop, Svetelný senzor

Fotoaparát

Výdrž a výkon

Model procesora Apple A10X Fusion

Softvér

Operačný systém iPadOS
Verzia operačného systému iOS 10

Konštrukcia a farba

Výška 250,6 mm (25,06 cm)
Šírka 174,1 mm (17,41 cm)
Hĺbka 6,1 mm (0,61 cm)
Hmotnosť 469 g (0,47 kg)
Farba Zlatá

Rad

Rad tabletu Apple iPad

Značka/modely

Značka tabletu Apple
Model tabletu iPad Pro 10.5" 2017
Kód:  NL202s5b8g
Produktové číslo:  MPGL2FD/A
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01