Obnoviť stránku

Ionizačný kozmetický prístroj s tepelnou terapiou

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Ionizačný kozmetický prístroj s tepelnou terapiou

Kozmetický ionizačný prístroj BR-1060 ponúka unikátne ošetrenie pleti, pri ktorom sa využíva stimulácia pokožky pomocou striedania tepla a chladu. Poskytuje celkom štyri typy ošetrenia, a to chladenie, ohrev, pozitívne a negatívne ióny. Striedanie tepla a chladu v kombinácii s kladnými alebo zápornými iónmi má úžasné výsledky. Pôsobením chladu dochádza k prirodzenej detoxikácii pleti a k zmenšeniu pórov. Pleť si tak udržuje prirodzenú vlhkosť a pružnosť. Teplo otvára póry a prispieva na dôkladné očistenie pleti. Príjemnou uvoľňujúcou masážou pomocou tepla sa zvyšuje lokálne krvný obeh, čím dochádza k uvoľneniu a stimulácii pleti.
Negatívne ióny mnohonásobne zvyšujú schopnosť absorbovať aktívne látky z krémov, masiek a sér, ktoré sa rýchlejšie a hlbšie do pokožky vstrebávajú. Celkovo sa osviežuje pleť a uvoľňuje sa svalové tkanivo. Dochádza k zlepšeniu unavene vyzerajúcej pleti so známkami stresu. Kladné ióny prispievajú na obnovu kolagénových vlákien a napomáhajú na dôkladné vyčistenie pleti.

Hlavné prednosti

  • luxusná starostlivosť o pleť
  • unikátna tepelná terapia
  • 4 režimy ošetrenia pleti - chladenie, ohrev, pozitívne a negatívne ióny
  • podsvietený LCD displej
  • jednoduchá obsluha
  • šetrné a bezbolestné ošetrenie
  • vhodné pre všetky typy pleti

Jedinečné ošetrenie

Masážny prístroj je vybavený podsvieteným LCD displejom, ľahko sa ovláda pomocou tlačidiel na tele prístroja. Jeho prednosťou je kompaktný tvar, malé rozmery a nízka hmotnosť, vďaka ktorým sa vám bude prístroj pohodlne obsluhovať. Ošetrenie je k pokožke veľmi šetrné, bezbolestné a bezpečné. Je vhodné pre všetky typy pleti aj pre pleť veľmi citlivú. Doprajte svojej pleti dokonalú starostlivosť a kúpte si tento jedinečný ionizačný prístroj pre zdravú a žiarivú pleť.
Parametre a špecifikácia:
Režim chladu:
až 5 °C
Režim tepla:
až 40 °C
Napájanie:
adaptérom zo siete 220 V (súčasťou balenia)
Rozmery:
4 × 7 × 3 cm
Hmotnosť:
230 g

 
 
Kód:  HRAa5855
Produktové číslo:  8594166100534

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09