Obnoviť stránku

ION Tape Express

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ION Tape Express

Máte veľa hudobných pokladov na audio kazetách a chcete ich previesť do digitálneho formátu? Vďaka tomuto prenosnému prehrávaču, ktorý funguje so všetkými typmi kaziet, dostanete pomocou USB pripojenia pesničky z pások do svojho počítača, kde sa uložia ako digitálne hudobné súbory. Potom si ich budete môcť napríklad napáliť na CD alebo vychutnať vo svojom digitálnom hudobnom prehrávači, telefóne alebo v aute. Vaša hudba už nebude uväznená na zastaranom type nosiča.

Kľúčové vlastnosti

  • Preveďte hudbu zo svojich starých audio kaziet do digitálneho formátu
  • Prehrá všetky typy kaziet (normálne, metalické i chrómové)
  • Napájanie batériami alebo cez USB (batérie je potrebné dokúpiť)
  • 3,5 mm audio výstup umožňuje prehrávať kazety ako z walkmana
  • Slúchadlá sú súčasťou balenia
  • K prehrávaču získate aj skvelý program na konverziu hudby

Jednoduchý prevod kaziet do digitálneho formátu

Tape Express je navrhnutý s ohľadom na jednoduchú prepravu. Kompaktný dizajn umožňuje vziať ho všade so sebou a prehrávať alebo prevádzať hudbu v takmer akýchkoľvek podmienkach. Aby ste neboli ničím obmedzení, môže ho napájať batéria alebo, po pripojení do počítača, tiež USB. Prehrávač je vybavený aj 3,5 mm audio výstupom, takže si, ak chcete, môžete svoje staré kazety pustiť tiež do slúchadiel alebo reproduktorov bez toho, aby ste ich museli konvertovať. 

Program na konverziu hudby zadarmo

Na jednoduchú konverziu hudobných formátov prichádza prehrávač s vynikajúcim programom Z Vinyl/Tape Converter. Ten v sebe kombinuje skvelé funkcie a jednoduché používanie. Dokonca dokáže vaše nové vzniknuté súbory pridať do vašej iTunes knižnice.
Systémové požiadavky:
Windows XP a novší alebo OSX 10.4 a novší, USB 1.1 alebo 2.0, aspoň 300 MB operačnej pamäte, frekvencia procesora aspoň 1 GHz

 
Kód:  ION032a
Produktové číslo:  812715011413

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18