Obnoviť stránku

ION Party Rocker Plus

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ION Party Rocker Plus

Robustný reproduktor ION Party Rocker Plus má viac než dostatok výkonu na hlasné prehrávanie hudby aj na akciách s početnou účasťou. Streamujte doň obľúbenú hudbu z akéhokoľvek zariadenia s bluetooth rozhraním. Hudbu bude prehrávať prostredníctvom 6,5-palcového woofera v 2-pásmovom reproduktorovom systéme, ktorý poháňa 50-wattový zosilňovač.


 ION Party Rocker Plus

Bohatý zvuk s pôsobivým osvetlením

Reproduktor ION Party Rocker Plus je vybavený farebným osvetlením, ktoré sa automaticky prispôsobí hudbe, ktorú práve prehrávate. Šesť farebných svetiel je premietaných na steny a strop, vďaka čomu sa vytvorí pôsobivá atmosféra. O hlasitú reprodukciu vašej hudby sa postará 50-wattový reproduktor, ktorý vyplní miestnosť pôsobivými basmi.


Pohodlné bezdrôtové pripojenie

Vďaka prítomnosti bezdrôtovej technológii bluetooth môžete reproduktor ION Party Rocker Plus jednoducho prepojiť s vaším inteligentným zariadením so systémom iOS alebo Android. Môžete tak cez svoje inteligentné zariadenie nastaviť hlasitosť, preskakovať v playliste alebo púšťať/zastavovať prehrávanú hudbu.

 ION Party Rocker Plus

 ION Party Rocker Plus

Rýchle a jednoduché ovládanie

Súčasťou balenia je aj vysokokvalitný mikrofón s káblom. Privátne počúvanie umožní 3,5 mm výstup na slúchadlá. Prostredníctvom ovládacích tlačidiel, ktoré sa nachádzajú na prednej strane reproduktora môžete ľahko ovládať svetlo a prehrávanú hudbu.


Kľúčové vlastnosti

  • Hlasná reprodukcia (50 W)
  • Vysokokvalitný woofer a výškový reproduktor na dosiahnutie lepšieho dynamického rozsahu a čistoty zvuku
  • Bezdrôtové pripojenie prostredníctvom bluetooth
  • 3 svetelné režimy
  • 6 farieb osvetlenia - červená, zelená, modrá, purpurová, oranžová, biela
Kód:  ION006a
Produktové číslo:  0812715019006
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19