Obnoviť stránku

Ion Ford Raptor

5 1 hodnotení

Ion Ford Raptor

Ion Ford Raptor

Bezdrôtový reproduktor od ION

Pokukujete po bezdrôtovom prenosnom reproduktore na párty s robustnou konštrukciou? Ion Ford Raptor umožňuje pripojenie k zdrojovému zariadeniu cez Bluetooth, NFC alebo 3,5 mm audio konektor a ľahké dopravenie z miesta na miesto vďaka kolieskam a teleskopickému držadlu. Parádny zvukový prednes obstaráva 100 W zosilňovač, kým prepojenie viacerých jednotiek Rocker Sport naraz umožňuje aplikácia True Wireless Stereo.

Ion Ford Raptor

Zábava nekončí ani v daždi

Reproduktor disponuje AM/FM prijímačom pre naladenie obľúbenej rádiovej stanice a ponúka tiež prípojku pre mikrofón alebo AUX vstup pre pripojenie iného ako Bluetooth zdrojového zariadenia. ION Block Rocker Sport odolá daždivému počasiu a jeho gumové rohy ho účinne ochránia pred nárazmi a opotrebovaním. Jeho napájanie neobstaráva spleť nevzhľadnej kabeláže, ale výkonná batéria, ktorá ustojí až 75 hodín nepretržitej prevádzky.

Ion Ford Raptor

Ion Ford Raptor

Čo vám teda Block Rocker ponúka?

• Bezdrôtový reproduktor párovateľný cez Bluetooth
Efektné farebné LED osvetlenie
• AUX vstup, prípojka na mikrofón
• Vodoodolný podľa certifikácie IPX4
• USB slúžiace aj pre dobíjanie ako power banka
• Gumové kolieska a teleskopické držadlo pre ľahké prevážanie
• Dobíjacia batéria s výdržou až 75 hodín
• Mikrofón je súčasťou balenia


Kód:  ION006m1
Produktové číslo:  Ford Raptor

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16