Obnoviť stránku

INVISIBOBBLE Original True Black Set

4,8 87 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Pri kúpe 1 ks 3,49 €/ks
Pri kúpe 2 a viac ks 3,11 €/ks

INVISIBOBBLE Original True Black Set

Súprava gumičiek True Black obsahuje tri kusy čiernych gumičiek do vlasov. Gumičky majú špecifický krútený tvar, ktorý nezanecháva vo vlasoch žiadnu stopu a je k nim veľmi šetrný. Vytvára na vlasy minimálny tlak, ale napriek tomu ich drží pevne pohromade. Sú preto vhodné pre všetky príležitosti a nemusíte sa obávať nosenia gumičky vo vlasoch celý deň. Ich nosenie je príjemné, gumičky neťahajú, netlačia a obľúbia si ich aj vaše deti. Gumičky tiež môžete nosiť na ruke ako štýlový náramok. Doprajte si originálne gumičky do vlasov, ktoré sú pohodlné a šetria vaše vlasy!

Vlastnosti gumičiek

  • Nezanechávajú vo vlasoch žiadnu stopu
  • Ich nosenie je šetrné
  • Držia vlasy pevne pohromade
  • Neťahajú a netlačia
  • Sú šetrné k vlasom
  • Môžete ich nosiť aj ako náramok

Dlhodobé nosenie gumičiek vo vlasoch často spôsobuje dievčatám aj ženám bolesti hlavy. Namáhajú vlasovú pokožku, spôsobujú svrbenie, ťahanie a často aj vytrhávanie vlasov. Gumičky majú špeciálny tvar, ktorý im umožňuje držať vlasy bez prílišného zovretia a namáhania. Po rozpustení  vlasov gumičky nezanechávajú žiadne stopy. Vlasové gumičky Invisibobble nemajú žiadny spoj, sú zospájkované a ich spoj je dokonale hladký a neviditeľný. Gumičky sa hodia pre všetky typy vlasov, skvele poslúža deťom, dievčatám a ženám s dlhými alebo polodlhými vlasmi, či už sú hladké, kučeravé, husté alebo jemné. Gumičky Invisibobble sú skvelou voľbou pre ženy, mužov i deti, ktorí zväzujú svoje vlasy do drdolov, vrkočov alebo copov. Buďte k svojim vlasom ohľaduplní a kúpte si pohodlné gumičky!
 

Počet gumičiek v súprave:
3

Farba:
čierna

 
 
Kód:  KSPO242
Produktové číslo:  4260285370656

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04