Obnoviť stránku

INVISIBOBBLE Original To Be Or Nude To Be Set

4,8 62 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

INVISIBOBBLE Original To Be Or Nude To Be Set

Rozlúčte sa s vlasmi zničenými častým nosením vrkočov a drdolov – gumičky Invisibobble sú tu, a sú pripravené zmeniť váš pohľad na vlasové doplnky! Po uvedení na trh spôsobili prevrat, a ich benefity sú oceňované denne, či už miliónmi žien, profesionálov v dizajnových súťažiach, či spotrebiteľkami v Cosmo Beauty Awards.

Prečo prepadnúť tejto revolúcii?

  • Už nezažijete žiadne ťahanie, strapatenie ani bolesti hlavy
  • Nebudete sa musieť báť zničených vlasov kvôli vrkočom
  • Sú umývateľné a vydržia roky
  • Aj ten najnáročnejší účes udržia bezchybný
  • Budete chcieť ďalšie a ďalšie, pretože jedna farba nestačí
  • Nie sú len nudnou pomôckou, ale aj skvelým doplnkom
  • Výrobcovia prinášajú nové trendy farby každú sezónu

Zamilujete si ich...

Na prvý pohľad evokujú telefónnu šnúru. Na ten druhý zistíte, že máte v rukách módny doplnok. A po vyskúšaní oceníte aj ich vlastnosti: neťahajú za vlasy, nie sú příčinou bolesti hlavy, nekĺžu, neškrtia, neotláčajú, a ani neporušujú vlasové vlákna. Sú flexibilné, pružné, hypoalergénne a ľahko umývateľné.

Okrem množstva stavov, ktoré  nespôsobujú, toho ale dokážu pomerne dosť. Vydržia na vlasoch celý deň, vrátane ranného behu, ôsmich hodín v práci, večerného plávania a spánku. A vydržíte s nimi aj vy. Navyše sa vo vašom účese nepohnú ani o vlások! Môžete tak dať zbohom nepríjemnému zamotávaniu vlasov. Celkom slušný výkon na kúsok plastu, nemyslíte?

Gumičky, ktoré majú štýl

Veríte v lásku na prvý pohľad? Ak nie, pozrite sa ešte raz, a rátajte s tým, že sa zamilujete. Dlhšie totiž gumičkám Invisibobble neodoláte. To Be Or Nude To Be pochádza z radu Original a ide o jemné, „nahé", béžové gumičky, ktoré sú decentné a vo svetlých vlasoch prakticky neviditeľné. Ako doplnok, teda náramok na ruku, ich vynosíte ako ten najuniverzálnejší kúsok, ktorý sa bude hodiť k úplne každému outfitu.

Obsah balenia:
3 ks gumičiek Invisibobble

Farebné vyhotovenie:
To Be Or Nude To Be – jemné béžové vyhotovenie

Vhodné pre:
Všetky typy vlasov

Materiál:
Polyuretán - umelá živica
Hypoalergénne

Kód:  KSPO508
Produktové číslo:  4260285373053

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08