Obnoviť stránku

Intezze Tao

4,4 6 hodnotení
40,90 €

Intezze Tao


ÚPLNE BEZDRÔTOVÉ SLÚCHADLÁ INTEZZE TAO

Užite si úplnú bezdrôtovú slobodu pri počúvaní hudby. Stačí si zaobstarať cenovo dostupné slúchadlá Intezze Tao, ktoré vás prekvapia svojím vyhotovením, zvukovou kvalitou a v neposlednom rade aj veľmi dobrou výdržouSlúchadlá využívajú najmodernejší bezdrôtový štandard Bluetooth 5.0 v spojení so špeciálnym čipom Airoha.

POHODLNÉ PÁROVANIE

Práve vďaka použitiu čipu Airoh a Bluetooth 5.0 sa slúchadlá Intezze Tao bleskovo a spoľahlivo párujú bez zložitej aktivácie párovacieho režimu. Ich hudobný prenos je mimoriadne stabilný a počúvanie tým pádom v drvivej väčšine prípadov prebieha bez akýchkoľvek výpadkov.

DOTYKOVÉ OVLÁDANIE SLÚCHADIEL INTEZZE TAO

Obe slúchadlá Intezze Tao sú vybavené dotykovými ovládacími plochami. S ich pomocou je možné prijímať hovory, prepínať skladby alebo pozastaviť prehrávanú hudbu. Navyše nechýba ani štvorica diód na prehľadné zobrazenie zostávajúcej energie.

NABÍJACIE PUZDRO

Každé slúchadlo disponuje vlastným akumulátorom s kapacitou 55 mAh. Na jedno nabitie tak vydrží hrať približne 3,5 hodiny. Kľúčovým prvkom však je nabíjacie puzdro, ktoré slúchadlám Intezze Tao dodá ďalších 7,5 hodín počúvania.

KĽÚČOVÉ VLASTNOSTI SLÚCHADIEL INTEZZE TAO

  • Bezdrôtové slúchadlá za solídnu cenu
  • Ľahké párovanie vďaka čipu Airoha a BT 5.0
  • Kvalitné mikrofóny zaisťujú čistý prenos hlasu s dobrú zrozumiteľnosťou
  • Dotykové ovládanie na kontrolu prehrávanej hudby aj telefónnych hovorov
  • Reálna výdrž na jedno nabitie je 3,5 h + ďalších 7,5 h pri opakovanom dobíjaní z puzdra
  • Slúchadlá možno spárovať s dvoma zariadeniami naraz
  • Odolnosť proti potu a striekajúcej vode podľa normy IPX4

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  INTZ003a
Záruka: 21 mesiacov
Produktové číslo:  8594193720309
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08