Obnoviť stránku

Interní DVB-T televizní karta LifeView LV3T

Interní DVB-T televizní karta LifeView LV3T

Spoľahlivá televízne karta určená pre príjem digitálneho terestriálneho TV vysielania (DVB-T).Pre pripojenie k počítaču je vybavená klasickým PCI rozhraním.Na karte nájdete anténny konektor IEC, pre pripojenie externej antény.Karta sa dodáva s pokročilým ovládacím programom s možnosťou priameho záznamu videa na disk vo formáte MPEG-2 alebo as podporou funkcie Time-Shift.Súčasťou balenia je aj diaľkový ovládač pre ľahkú a rýchlu obsluhu.Podpora EPG je samozrejmosťou.
Formát DVB-T predstavuje budúcnosť televízneho vysielania.Ide o priame pozemné vysielanie MPEG2 video streamu so špičkovou kvalitou obrazu.Keďže všetko prebieha digitálne, kvalitu obrazu neovplyvňuje rušenie, odrazy a podobne.Navyše nie je potrebné inštalovať novú anténu, systém je plne kompatibilný so všetkými anténním systémami klasickej analógovej televízie.
Parametre a špecifikácie:
Formát:
DVB-T
Rozhranie:
PCI 2.3
Podporované formáty:
Záznam:MPEG-2
Vstupy a výstupy:
Anténny IEC konektor
Obsah balenia:
TV karta
Diaľkové ovládanie
Batérie do diaľkového ovládania
CD so software
Poznámka:pred nákupom sa informujte o dostupnosti digitálneho vysielania vo Vašej lokalite, napr/ / www.digitalnitelevize.cz / "> tu.
Kód:  JT893g

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11