Obnoviť stránku

Interní DVB-S karta TwinhanDTV VP-1034

Interní DVB-S karta TwinhanDTV VP-1034

Satelitná PCI karta s CI slotom je určená pre príjem televízneho vysielania cez satelit.Karta podporuje DiSEqC 1.2 USALS, čím je možné použiť natáčacie zariadenia na viac družíc.Využiť možno aj funkciu elektronický programový sprievodca (EPG), ktorá zobrazí programový prehľad na sedem dní dopredu alebo TimeShift, čo umožňuje pozastaviť alebo přetáčet späť vysílaný priamy prenos.Pre jednoduchú inštaláciu zobrazuje dodávaný softvér silu signálu naladenej družice.Jednoducho možno aj nahrávať vysielané relácie ak dispozícii je aj funkcia časovača.Pohodlné ovládanie zabezpečuje infračervený diaľkový ovládač.
Formát DVB-S predstavuje priame satelitné vysielanie MPEG2 video streamu so špičkovou kvalitou obrazu a zvuku.Keďže všetko prebieha digitálne, kvalitu obrazu neovplyvňuje rušenie, odrazy a podobne.
Parametre a špecifikácie:
Hlavné vlastnosti:
Typ:DVB-S (Digital Video Broadcasting Satellite)
Frekvenčný rozsah:950 - 2150 MHz
MPEG-2 kódovanie
CI slot
Infračervené diaľkové ovládanie
Podporuje softvérové dekódovania
Teletext
EPG
Automatické skenovanie kanálov, transponderov, satelitov
TimeShift
Možnosť záznamu na pevný disk
DiSEqC 1.2, USALS
Rozhranie:
PCI 2.2
Vstupy a výstupy:
Anténny vstup
Systémové požiadavky:
Pentium alebo AMD procesor 2 GHz alebo rýchlejší
256 MB RAM
Microsoft Windows XP a vyšší
Kód:  JT475d

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18