Obnoviť stránku

Intenso 8" WEATHER STAR

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Intenso 8" WEATHER STAR

Fotorámik WEATHER STAR s uhlopriečkou 8" a rozlíšením 800 × 600 obrazových bodov je praktickým darčekom do každej domácnosti. Skrášli okolitý priestor a navodí spomienky napríklad na dovolenku pri mori. Prarodičom zase zabezpečí príjemný a ničím nerušený pohľad na vnukov a vnučky. Model Weather Star ponúka aj funkciu meteostanice, dokáže zmerať vlhkosť, vnútornú a vonkajšiu teplotu a zobraziť ju v stupňoch Celzia alebo Fahrenheita. Na snímanie vonkajších podmienok slúži vonkajší snímač s dosahom až 25 metrov. Fotografie v rozšírenom formáte JPEG dokáže fotorámik čítať zo zariadenia USB alebo z pamäťových kariet.

Kľúčové vlastnosti fotorámika Intenso 8" WEATHER STAR

  • 8" LCD displej s rozlíšením 800 × 600 pixelov
  • Meteostanica – vnútorný a vonkajší senzor, vlhkomer a teplomer
  • Čítačka pamäťových kariet
  • Diaľkové ovládanie
  • Vonkajší snímač s dosahom až 25 metrov

Zobrazenie fotiek aj teploty

Nastaviť si môžete jas displeja, kontrast a saturáciu farbami. Okrem bežného premietania obrázkov ponúka rámik aj funkciu kalendára, hodín a časovača. Súčasťou je aj praktické diaľkové ovládanie. Napája sa zapojením adaptéra do elektrickej zásuvky.

 
Kód:  INT004b1
Produktové číslo:  3919800
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06