Obnoviť stránku

KIANO Intelect X2 HD

Príslušenstvo k tovaru

KIANO Intelect X2 HD

Odstráňte kompromisy za hlavou. Vďaka novému 2-v-1 Tablet PC Intelli X2 HD už nemusíte rozhodovať, či si kúpite tablet alebo notebook. Zariadenie spája všetky svoje výhody dohromady. Ak chcete odpočívať na pohovke vo večerných hodinách a streamovať videá, prechádzať na internete alebo čítať spravodajské stránky, oceníte vymeniteľné funkcie klávesnice a tabletu . Ak potrebujete pracovať, jednoducho klepnite na klávesnicu na konektor a ste pripravení. Na prvý pohľad vás bude priťahovať hliníkové teleso, ktoré je príjemné pozerať sa, lepšie odvádza teplo a má vyššiu mechanickú odolnosť.

Kľúčové vlastnosti

  • Tablet PC kombinuje výhody prenosného počítača a tabletu
  • Unikátne hliníkové telo pekné vidieť
  • Vysokokvalitný displej IPS 10,1 "s najvyššou kvalitou obrazu
  • Štvorjadrový procesor Intel Atom prináša rýchly výkon
  • Predinštalovaný operačný systém Windows 10 Home 64bit
  • Integrovaný úložný priestor NAND s kapacitou 64 GB
  • Podpora pamäťových kariet
  • Micro HDMI na pripojenie externého monitora alebo televízora

Pre prácu a zábavu

Konfigurácia hardvéru Kiano Intelect X2 HD je plnohodnotný notebook. Vnútri je štvorjadrový procesor Intel Atom x5-Z8300 s frekvenciou až 1,84 GHz , 4 GB pamäte DDR3 a integrované jadro Intel HD Graphics. Rýchle spracovanie dát a rýchly operačný systém Windows 10 Home v 64-bitovej verzii sa stará o flash pamäť NAND s kapacitou 64 GB, ktorá sa dá rozšíriť o pamäťové karty.

Bohaté vybavenie ako štandard

Tablet PC je vybavený vysokokvalitným displejom IPS s uhlopriečkou 10,1 "s rozlíšením 1 280 × 800 pixelov. Pomocou konektora micro HDMI môžete ľahko pripojiť externý monitor a televízor (kábel nie je súčasťou dodávky). Na displeji sa nachádza port micro-USB a čítačka pamäťových kariet, v dokovacej stanici sú dva porty USB 2.0 pre periférne pripojenie.

Vstavané stereofónne reproduktory, mikrofón, predná a zadná 2MP kamera a samozrejme podpora Bluetooth 4.0 a Wi-Fi v b / g / n pre pohodlnú bezdrôtovú komunikáciu.

Kód:  KIA125g
Produktové číslo:  KIX2HD 1000 0001 – KIX2HD 1000

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17