Obnoviť stránku

Intel Xeon E5-2630 v2

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Intel Xeon E5-2630 v2

Šesťjadrový procesor predstavuje skvelý model pre pracovné stanice, kde podá spoľahlivý a stabilný výkon. Je súčasťou série Haswell a montuje sa na základnú dosku so socketom Intel Socket 2011.

Intel Turbo Boost 2

Táto technológia pretaktuje vyťažené jadrá alebo naopak vypne nevyťažené. Pretaktovanie sa deje zmenou násobiča. Každé jadro má vlastný násobič, môže teda dôjsť k prípadu, keď dve jadrá budú vypnuté a zvyšné dve pobežia každé na inej frekvencii.

Súčasťou procesora je aj mnoho ďalších technológií, ktoré navyšujú spoľahlivosť a zvyšujú výkon. 64-bitová architektúra umožňuje procesoru pracovať s aplikáciami vytvorenými pre tento pokročilý systém spracovania a samozrejme mu nerobí problém ani práca s 32-bitovými aplikáciami.

Virtualizácia

Samozrejmosťou každého serverového procesora dnes už musí byť podpora virtualizačných technológií. Obsahuje HW podporu virtualizácie Intel VT-x.Vďaka nej môžete mať bez problémov spustených niekoľko nezávisle pracujúcich operačných systémov na jednom stroji.Okrem toho obsahuje aj najnovšiu podporu virtualizácie Intel VT-d, ktorá pridáva podporu pre I/O zariadenia vo virtualizovanom prostredí. Vďaka tomu navyšuje spoľahlivosť a bezpečnosť systémov a s tým ruka v ruke zvyšuje aj výkon I/O zariadení v prostredí virtualizácie. Uvedeným spôsobom elegantne znižuje náklady na zdroje v dátových centrách vďaka lepšiemu využitiu zdrojov.

Nechýba technológia Enhanced Intel Speedstep, ktorá umožňuje znižovanie spotreby v časových úsekoch, kedy nie je vyžadovaný plný výkon.

Podporované technológie:
Intel Turbo Boost Technology: 2.0
Intel vPro Technology
Intel Hyper-Threading Technology
Intel Virtualization Technology (VT-x)
Intel Virtualization Technology for Directed I/O (VT-d)
Intel VT-x with Extended Page Tables (EPT)
Intel 64 Architecture
Idle States
Enhanced Intel SpeedStep Technology
Intel Demand Based Switching
Thermal Monitoring Technologies

Ochrana:
Intel Trusted Execution Technology
Execute Disable Bit
OS Guard
AES New Instructions
Secure Key

Parametre a špecifikácia

Rad

Rad procesora Intel Xeon
Socket Intel 2011
Modelové označenie Intel Xeon E5-2630V2

Počet jadier

Počet jadier procesora 6 ×

Frekvencia

Frekvencia procesora 2,6 GHz (2,6 GHz)
Maximálna frekvencia (OC) 3,1 GHz (3 100 MHz)

Rozhranie

Funkcie Automatické pretaktovanie, Virtualizácia, Pre servery, HyperThreading
TDP 80 W
L3 cache 15 MB
Kód:  BO537h
Produktové číslo:  BX80635E52630V2

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14