Obnoviť stránku

Intel XEON - 2,8GHz EM64T BOX, pasivní 1U chladič, 800MHz 2MB cache 0.09u Irwindale

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Intel XEON - 2,8GHz EM64T BOX, pasivní 1U chladič, 800MHz 2MB cache 0.09u Irwindale

Výkonný 64-bitový procesor určený do serverů a náročných pracovných staníc pre profesionálne využitie.Inovatívny jadro Nocoń s rozšírenie EM64T umožňuje spouštění nativních 64-bitových aplikácií i súčasných 32-bitových bez degradácie výkonu.Je založené na osvedčenej architektúre Intel NetBurst a využívajú pokročilú technológiu Hyperthreading umožňujúce simuláciu dvouprocesorového systému jedným procesorom pre optimálne rozloženie výkonu.Beží na systémovej zbernici 800 MHz, čo spolu s rozšírenou cache pamäťou 2 MB prispieva k maximálnemu výkonu celého systému.
Inovované jadro Irwindale ponúka vyšší výkon ako staršie Nocoń, výhodné sú aj pokročilé technológie pre znižovanie taktu a spotreby pri nedostatočnom vyťaženie procesora.
Procesor je vyrábaný technológiou 0,09 um, pre lepší prenos tepla chladiči má osvědčený heat spreeder a osadzuje sa do optimalizované patice s 604 piny.Je dodávaný v špeciálnom BOX balenie s certifikovaným úplne tichým pasívnym chladičom, vhodný aj pre servery formáte 1U.
Parametre a špecifikácie:
Jadro:Irwindale
Výrobný proces:90 nm
Pätica:Socket 604
Pracovná frekvencia:2,8 GHz
Frekvencia zbernice:800 MHz
Cache pamäť:2 MB
Balenie:BOX vrátane certifikovaného pasívneho 1U chladiče
Kód:  BO718c
Produktové číslo:  BX80546KG2800FU

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11