Obnoviť stránku

Intel Quad-Core XEON E5530

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Intel Quad-Core XEON E5530

Intel Quad-Core Xeon X5530 je extrémne výkonný štvorjadrový procesor určený pre nasadenie v serveroch a tých najvýkonnejších pracovných staniciach.Procesor je vyrábaný 45 nm výrobným procesom a je založený na prevereného jadre Nehalem.Intel Xeon 5530 je určený pre použitie so základnými doskami disponujúcimi päticou LGA1366.Každé z jeho štyroch jadier pracuje na frekvencii 2,4 GHz, vďaka čomu procesor ponúkne skutočne silný výpočtový potenciál.Procesor disponuje tiež 8 MB L2, čo je opäť výrazne väčšie množstvo, než s ktorým sa stretneme u väčšiny iných riešení.
Nová konštrukcia špecializované vysokorýchlostné zbernice umožňuje zvýšenie priepustnosti a rozšírenie prenosového pásma medzi jednotlivými procesormi a čipovou sadou.Procesor obsahuje celý rad inovatívnych funkcií, vďaka ktorým zvláda lepšie využívať systémové zdroje v rámci virtualizácie a zvyšuje rýchlosť odozvy aplikácií.Výhodou je tiež výborná optimalizácia pre viacvláknové aplikácie a bezproblémové použitie multitaskingu is náročnými programami.

Parametre a špecifikácia

Rad

Rad procesora Intel Xeon
Socket Intel 1366
Modelové označenie Intel Quad-Core XEON E5530

Frekvencia

Frekvencia procesora 2,4 GHz (2,4 GHz)

Výkon

Rozhranie

Funkcie Virtualizácia, Pre servery, HyperThreading
TDP 80 W
L3 cache 8 MB
Kód:  BO801d
Produktové číslo:  BX80602E5530

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09