Obnoviť stránku

Intel Pro 6000p M.2 128 GB SSD

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Intel Pro 6000p M.2 128 GB SSD

Profesionálny SSD disk z radu Pro 6000p od popredného výrobcu počítačových komponentov Intel. Tento disk je určený pre všetky moderné platformy podporujúce M.2 rozhranie. Disk je špeciálne vytvorený pre potreby veľkých i malých firiem. Rovnako sa tak skvele hodí pre vzdialený prístup a správu, čo uvítajú predovšetkým správcovia počítačových sietí. 

Jeho poprednou vlastnosťou je špičková rýchlosť prenosu dát pri čítaní, ale aj pri ich zápise. Za zmienku tiež stojí napríklad technológia Intel NAND 3D. V neposlednom rade je potrebné spomenúť technológiu Intel Remote Secure Erase Solution, ktorá sa postará o pokročilé zabezpečenie prenosu dát a tiež o jednoduchú vzdialenú správu. 

Kľúčové vlastnosti

  • Rýchly SSD disk s rýchlym rozhraním M.2
  • Energeticky efektívny výkon - NVMe radič
  • Prémiové zabezpečenia a možnosť vzdialenej správy pre správcov IT
  • Najlepšie riešenie na bezpečné uloženie dát
  • Bezpečné šifrovanie AES 256 bit
  • Vhodné pre veľké i malé firmy
 
Kód:  NR111t8a
Produktové číslo:  SSDPEKKF128G7X1

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08