Obnoviť stránku

Intel Pentium G860

4,5 55 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Intel Pentium G860

Dvoujádrový procesor rozšiřující rodinu Intel Sandy Bridge, která oproti předešlým generacím udělala značný krok kupředu z hlediska výpočetního i grafického výkonu při optimalizované spotřebě. Jedná se o model, který poskytne bohatý výkon pro všechny kancelářské aplikace i běžná multimédia. Vychází z řady Pentium, která oproti vyšším modelovým řadám nenabízí technologie jako Hyper-threading nebo Turbo Boost 2.0.
Přímo v procesoru je ukryt dvoukanálový DDR3 paměťový řadič, sběrnice DMI, PCI Express 2.0 rozhraní a grafický čip Intel HD Graphics s výhodou dočasného automatického přetaktování z 850 MHz až na 1100 MHz. HD Graphics stejně jako HD Graphics 2000 obsahuje 6 výpočetních jednotek EU a má podobné frekvence, nicméně nepodporuje stereoskopické 3D zobrazení a tyto technologie: Intel Quick Sync Video, InTru 3D, Clear Video HD, Wireless Display. Procesor je nutné umístit na základní desku s paticí LGA 1155, zpětná kompatibilita se staršími paticemi není možná. Spolu s procesorem obdržíte chladič.

Parametre a špecifikácia

Rad

Rad procesora Intel Pentium
Socket Intel 1155
Modelové označenie Intel Pentium G860
Kódový názov procesora Sandy Bridge

Frekvencia

Frekvencia procesora 3 GHz (3 GHz)
Maximálna frekvencia (OC) 3 GHz (3 000 MHz)

Výkon

Integrovaná grafická karta

Frekvencia 850 MHz

Rozhranie

Funkcie Virtualizácia, Integrované GPU, Chladič v balení
TDP 65 W
L2 cache 0,5 MB
L3 cache 3 MB
Kód:  BO421e
Produktové číslo:  BX80623G860
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08