Obnoviť stránku

Intel Pentium G4400

4,7 48 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Intel Pentium G4400

Najnovší dvojjadrový procesor 6. generácie procesorov Intel s označením Skylake prichádza s množstvom nových technológií a zvýšením výkonu. Prvýkrát do tohto segmentu prináša podporu pamätí štandardu DDR4 SDRAM s vysokou priepustnosťou, integrovanú grafiku Intel HD Graphics 510 podporujúci DirectX 12 a OpenGL 4.4. Tento procesor bude skvelou voľbou pre výkonné kancelárske počítače, ktoré potrebujú svižný chod a rýchly multitasking.

Výborná voľba pre menej náročných užívateľov

Intelu sa podarilo optimalizovať spotrebu ako u procesora, tak integrovanej grafiky. Nová technológia Speed Shift umožňuje veľmi rýchlo prepínať medzi jednotlivými úspornými stavmi procesora a znížiť tak celkovú spotrebu na danú úlohu. Akonáhle sa nejaká časť procesora pre aktuálnu úlohu nepoužíva, automaticky sa dokáže uspať a tak znížiť spotrebu aj teplotu. Všetko funguje najlepšie s novým operačným systémom Windows 10 .
Procesor Intel Pentium G4400 musí byť umiestnený do kompatibilnej základnej dosky, ktorá na sebe nesie päticu LGA 1151. Moderné čipové sady spoločnosti Intel prináša rad nových technológií, ktoré výrazne posunú vaše každodenné práce. Tento model svojimi vlastnosťami zaručene poslúži ako spoľahlivý základ vašej novej zostavy.

Parametre a špecifikácia

Rad

Rad procesora Intel Pentium
Socket Intel 1151
Modelové označenie Intel Pentium G4400
Kódový názov procesora Skylake

Počet jadier

Počet jadier procesora 2 ×

Frekvencia

Frekvencia procesora 3,3 GHz (3,3 GHz)

Výkon

CPU Passmark 3 559

Integrovaná grafická karta

Typ integrovanej grafickej karty Intel HD Graphics 510
Frekvencia 350 MHz

Rozhranie

Funkcie Virtualizácia, Integrované GPU, Chladič v balení
TDP 54 W
L3 cache 3 MB
Kód:  BO421u4
Produktové číslo:  BX80662G4400
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08