Obnoviť stránku

Intel Optane Memory 16GB M.2 80MM

4,6 9 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Intel Optane Memory 16GB M.2 80MM

Chcete zo svojho počítača vymačkať maximálny výkon a máte stále iba klasický disk? Riešením je horúca novinka v podobe Intel Optane Memory do slotu M.2. Ide totiž o revolučne poňatú cachovaciu pamäť, ktorá poslúži k výraznému zrýchleniu vášho existujúceho systému.

Kľúčové vlastnosti

  • Prevratná novinka od spoločnosti Intel
  • Jedná sa o inteligentnú cachovaciu pamäť typu 3D XPoint
  • Zrýchli vaše PC s klasickým diskom v ráde desiatok percent
  • Kapacita 16 GB
  • Potrebné využívať súčasný procesor radu Intel Kaby Lake, základnú dosku s čipsetom Intel 200 a operačný systém Windows 10

Pamäte 3D XPoint

Intel 3D XPoint je horúca novinka a predstavuje najväčší prielom v rámci pamäťových čipov. Do budúcnosti úplne nahradí súčasný typ NAND, ktorý bol predstavený už v roku 1989. Úzka spolupráca spoločností Intel a Micron Technology teda konečne prináša potrebný revolučný krok. Ich spoločná technológia pamätí 3D XPoint v sebe zlučuje výkon, spoľahlivosť aj zvýšenú hustotu zápisu. 

Zaraďte vyššiu rýchlosť

Použitie Intel Optane Memory vám garantuje ohromný nárast rýchlosti nielen štartovania operačného systému, ale hlavne hier a náročných programov. Zrýchlenie sa počíta v desiatkach percent, čo je značný posun voči obyčajnému klasickému disku. Je však veľká škoda, že si Intel pre túto technológiu dal hneď niekoľko krvavých podmienok. Musíte používať najnovšie procesory Intel Kaby Lake a súčasne základnú dosku s čipsetom rady Intel 200. Za zmienku stojí aj nutnosť operačného systému Windows 10.

 

Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Kapacita disku 16 GB (0,02 TB)

Použitie

Použitie Do počítača, Interný

Vlastnosti

Rozhranie interné M.2 (NVMe)
Rýchlosť náhodného čítania 190 000 IOPS
Rýchlosť náhodného zápisu 35 000 IOPS

Veľkosť článku/bunky

Veľkosť článku/bunky MLC (Multi-Level Cell)

Spotreba

Kód:  NR111t7b
Produktové číslo:  MEMPEK1W016GAXT
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08