Obnoviť stránku

Intel NUC BLKNUC5I3MYBE

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Intel NUC BLKNUC5I3MYBE

Revolučný výkon v malom

Miniatúrne doska od Intelu, ktorá je vhodná pre stavbu výkonného mini počítača alebo domáceho multimediálneho centra (HTPC). Ponúkne vysoký výkon v podobe najnovších technológií a širokú konektivitu. To všetko v kompaktnom prevedení.

Hlavné vlastnosti

  • Revolúcia vo veľkosti, tvare, dizajne aj výkonu
  • Nový úsporný procesor Intel Core i3 z rodiny Broadwell
  • Minimálna spotreba, maximálne tiché chladenie
  • Všestranné multimediálne centrum s výbornou konektivitou
  • Využitie pre internet, prezeranie multimédií, menej náročné hry

Moderný procesor

Základná doska Intel NUC Maple Canyon NUC5i3MYBE je osadená moderným dvojjadrovým procesorom Intel Core i3-5010U. Tento moderný výkonný a zároveň energeticky úsporný dvojjadrový procesor s integrovanou HD grafikou Intel HD 5500 zvláda s ľahkosťou multitasking, prehliadanie webových stránok, prehrávanie HD videa a tiež hranie menej náročných hier. Procesor beží na frekvencii 2.1 GHz, je vybavený vyrovnávacou pamäťou s veľkosťou 3 MB a podporou technológie HyperThreading so štvoricou virtuálnych procesorových jadier.

Výborná konektivita

Doska ďalej disponuje dvojicou voľných slotov pre DDR3 SO-DIMM pamäť s frekvenciou 1333/1600 MHz s maximálnou kapacitou 16 GB. K sieti sa dá pripojiť cez gigabitový konektor RJ45 a dokúpiť možno WiFi kartu do M.2 rozhrania. Pre pripojenie periférií možno využiť štyri porty USB verzie 3.0 az dosky možno vyviesť tiež dva porty USB 2.0. K rozšíreniu možno využiť 2 x PCIe mini slot a k dispozícii je jeden M.2 a jeden SATA III port. Monitor pripojíte k jednému z dvoch portu mini DisplayPort alebo k EDP.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 1168
Čipset Intel HM87

Formát a funkcie

Formát základnej dosky mITX (Mini ITX)
Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, Integrovaný procesor, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III

Operačná pamäť

Typ pamäte DDR3L

Konektory

Externý RJ-45 (LAN), USB 3.2 Gen 1
Interný M.2 Socket, Serial ATA III, USB 2.0 header
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
Kód:  AI603q
Produktové číslo:  BLKNUC5I3MYBE

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02