Obnoviť stránku

Intel Falcon 8

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Intel Falcon 8

Spoločnosť Intel predstavuje svoj prvý počin v oblasti lietajúcich dronov – Falcon 8, ktorý je určený predovšetkým na profesionálne využitie. Z tohto dôvodu bola pozornosť venovaná predovšetkým kvalite a celkovému zabezpečeniu. Všetkých 8 rotorov je istených troma nezávislými systémami, riziko pádu a poškodenia je tak eliminované na absolútne minimum.

Kľúčové vlastnosti

  • Dron určený pre profesionálov s dôrazom na kvalitu a spoľahlivosť
  • Celkom 8 rotorov a hmotnosť 2,3 kg
  • Systém trojitého istenia pre maximálnu bezpečnosť
  • Veľmi presné senzory a GPS
  • Ovládací terminál prispôsobený do náročných podmienok
  • Zabudovaný tablet umožní pokročilé ovládanie dronu

Vysoko spoľahlivý dron od Intelu

Dron využíva veľmi presnú GPS a ďalšie senzory na meranie výšky, prekážok, vzdialenosti, okolitého vetra i elektromagnetického poľa. Ovládací terminál so zabudovaným tabletom je veľmi robustný a určený aj do náročných podmienok. Integrovaná kamera je schopná prenášať video vo Full HD a vytvárať fotografie s rozlíšením až 36 Mpx.
Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Parametre a špecifikácia

Let

Ovládanie Ovládačom
Letové funkcie GPS, Detekcia prekážok

Hmotnosť

Hmotnosť 2 300 g
Kód:  LILYDR6

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17