Obnoviť stránku

Intel Dual Band Wireless-AC 7260 M.2

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Intel Dual Band Wireless-AC 7260 M.2

Pri vysokej rýchlosti a dlhšej vzdialenosti pripojte aj pri dlhšom používaní batérie. Dvojpásmový adaptér spoločnosti Intel prináša množstvo bezdrôtových inovácií a funkcií, ktoré zlepšujú používanie procesora Intel Core (Haswell) 4. generácie. To výrazne zmení skúsenosti s pripojením doma, v práci alebo na cestách . Táto sieťová karta je namontovaná na rozhraní M.2, ktoré sa nachádzajú v mnohých notebookoch, ultravysokých, mini počítačoch a vybraných stolných počítačoch.

Kľúčové vlastnosti

  • Veľké prenosové rýchlosti
  • Prenos údajov v pohotovostnom režime
  • Podpora 802 štandardov.11b / g / n / a / ac
  • Bezdrôtový prenos obrázkov
  • Energeticky úsporný Bluetooth

Viac funkcií jedného adaptéra

Vďaka technológii Intel Smart Connect dokáže aktualizovať najdôležitejšie internetové údaje aj vtedy, keď ultrabook spí. Bezdrôtový displej Intel prináša čistý obraz HD bezdrôtovo do kompatibilných zariadení, takže zdieľanie obsahu na veľkej ploche je ešte oveľa viac. S adaptérom získate pokročilý bezdrôtový štandard Bluetooth 4.0, ktorý je energeticky úsporný spôsob pripojenia zariadení ako klávesnice, myši alebo slúchadlá.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Male konektory M.2
Funkcie WiDi (Intel Wireless Display)
Kód:  NR177n2
Produktové číslo:  7260.NGWG.R

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17