Obnoviť stránku

Intel Dual Band Wireless-AC 7260

4,8 34 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Intel Dual Band Wireless-AC 7260

Pripojte sa s vyššou rýchlosťou a na väčšiu vzdialenosť, aj keď vydržíte dlhšie na batériu. Adaptér Intel prináša mnoho bezdrôtových inovácií a funkcií, ktoré umocňujú použitie so 4. generáciou procesora Intel Core (Haswell). Vďaka tomu sa dramaticky zmení zážitok z pripojenia doma, v práci, alebo na cestách. Vďaka technológii Intel Smart Connect dokáže aktualizovať najdôležitejšie internetové údaje, aj keď ultrabook spí. Intel Wireless Display prenáša čistý HD obraz bezdrôtovo do kompatibilných zariadení, takže zdieľanie obsahu na veľkej ploche je ešte väčšou zábavkou.

S adaptérom získate aj moderný štandard bezdrôtového rozhrania Bluetooth 4.0, čo je energeticky úsporný spôsob pripojenia zariadenia, ako sú klávesnice, myši či slúchadlá. Táto sieťová karta sa osadzuje do slotu PCI Express Half Mini, ktorý nájdete v mnohých notebookoch, ultrabookoch, mini počítačoch aj vo vybraných stolných PC.

Parametre a špecifikácie:

Štandard:
802.11a / b / g / n / ac
Bluetooth 4.0

Rýchlosť:
až 867 Mb / s

Frekvencia:
2,4 GHz a 5 GHz

Rozhranie:
PCI Express Half Mini

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Male konektory PCI Express Mini
Kód:  NR177n
Produktové číslo:  7260.HMWWB.R

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03