Obnoviť stránku

Intel DC S3610 800GB SSD

Príslušenstvo k tovaru

Intel DC S3610 800GB SSD

SSD Intel DC S3610 kombinuje vynikajúcu výkonnosť s vysokou odolnosťou a silným zabezpečením dát. Jedná sa o ideálny úložnú kapacitu pre dátové centrá, ktorým poskytne okamžitý, vysoký a maximálne konzistentný prístup k informáciám, ale samozrejme môžu poslúžiť pre profesionálne využitie a najnáročnejších koncových užívateľov. Disk využíva pokročilý systém špičkových Intel 20nm MLC NAND Flash čipov. Tento disk sa radí medzi absolútnu špičku a určite s ním budete nadmieru spokojní.

Vysoký a konzistentný výkon
Disky radu Intel DC S3610 odovzdávajú dáta s extrémnou rýchlosťou, trvalo nízkou latenciou a malým rozsahom IOPS. Vďaka minimálnemu rozptylu výkonnosti a nízkej maximálnej latenciu poskytujú konzistentné odozvu v ľubovoľný okamih. Keď k tomu pripočítate nízku spotrebu elektrickej energie, okamžite získate ideálneho partnera pre aplikácie dátových centier.

SSD Intel DC S3610 podporuje 256bitové šifrovací algoritmus AES (Advanced Encryption Standard) pre maximálne zabezpečenie dát proti ich odcudzeniu alebo neoprávnenej manipulácii s ich obsahom.

Kód:  NR111t4
Produktové číslo:  SSDSC2BX800G401

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16