Obnoviť stránku

Intel DC S3610 1600GB SSD

Príslušenstvo k tovaru

Intel DC S3610 1600GB SSD

SSD Intel DC S3610 kombinuje vynikajúcu výkonnosť s vysokou odolnosťou a silným zabezpečením dát. Ide o ideálnu úložnú kapacitu pre dátové centrá, ktorým poskytne okamžitý, vysoký a maximálne konzistentný prístup k informáciám, ale samozrejme môžu poslúžiť na profesionálne využitie aj najnáročnejších koncových používateľov. Disk využíva pokročilý systém špičkových Intel 20nm MLC NAND Flash čipov.

Vysoký a konzistentný výkon
Disky radu Intel DC S3610 odovzdávajú dáta s extrémnou rýchlosťou, trvalo nízkou latenciou a malým rozsahom IOPS. Vďaka minimálnemu rozptylu výkonnosti a nízkej maximálnej latencii poskytujú konzistentnú odozvu v ľubovoľný okamih. Keď k tomu pripočítate nízku spotrebu elektrickej energie, okamžite získate ideálneho partnera pre aplikácie dátových centier.

SSD Intel DC S3610 podporuje 256-bitový šifrovací algoritmus AES (Advanced Encryption Standard) na maximálne zabezpečenie dát proti ich odcudzeniu alebo neoprávnenú manipuláciu s ich obsahom.

Kód:  NR111t6
Produktové číslo:  SSDSC2BX016T401

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09