Obnoviť stránku

Intel SSD S3520 s kapacitou 150 GB

Príslušenstvo k tovaru

Intel SSD S3520 s kapacitou 150 GB

Stále viac požiadaviek sa kladie na úložiská údajov, najmä na služby cloud, keď sa násobí počet súčasných operácií s narastajúcimi používateľmi. Takže urýchľte prístup k často používaným údajom, čo znamená webové a databázové servery. Presne pre tieto účely sa procesor Intel DC S3520 presne prispôsobuje potrebám dátového centra.

Kľúčové vlastnosti

  • SSD špeciálne pre dátové centrá
  • Urýchliť oblak, web, virtualizáciu...
  • Optimalizované na spracovanie viacerých požiadaviek
  • Moderná technológia pamäťových buniek

Všetko potrebné

S prelomovou architektúrou 3D NAND ponúka vynikajúcu pomer ceny, kapacity, rýchlosti a výkonu . Za svoje peniaze získate kombináciu funkcií, ktoré presúvajú váš server o niečo vyššie. Rozlúčte sa s oneskoreniami, ktoré neodstránite iným hardvérom. SSD je ten správny systém pre rýchle operácie dát aj v multitasking.

Kód:  NR111s8a
Produktové číslo:  SSDSC2BB150G701

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09