Obnoviť stránku

Intel DC S3520 1,6 TB SSD

Príslušenstvo k tovaru

Intel DC S3520 1,6 TB SSD

Na dátové úložiská sú kladené väčšie a väčšie požiadavky najmä s rozmachom cloudových služieb, kde sa násobí počet súčasných operácií s rozrastajúcimi používateľmi. Zrýchlite preto prístup k často používaným dátam, čím sa myslia aj webové a databázové servery. Presne na tieto účely sa ponúka Intel DC S3520, ktorý bol adaptovaný presne pre potreby dátového centra.

Kľúčové vlastnosti

  • SSD špeciálne pre dátové centrá
  • Zrýchlenie operácií cloudu, webu, virtualizácie ...
  • Optimalizovaný na vybavovanie viacerých požiadaviek
  • Moderné technológie pamäťových buniek

Všetko potrebné

S prelomovou 3D NAND architektúrou ponúka vynikajúci pomer ceny, kapacity, rýchlosti aj elektrickej spotreby. Za svoje peniaze dostanete zmes vlastností, ktoré váš server posunul o niekoľko výkonnostných stupňov vyššie. Dajte zbohom oneskoreniam, ktoré iným hardvérom neodstránite. SSD je tým pravým pre rýchle dátové operácie aj pri multitaskingu.

Kód:  NR111s8g
Produktové číslo:  SSDSC2BB016T701

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19