Obnoviť stránku

Intel DC S3100 180GB SSD

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Intel DC S3100 180GB SSD

Najnovší rad SSD diskov Intel DC S3100 prináša vyšší výkon, pričom sa vyznačuje nízkou latenciou a vysokou spoľahlivosťou. To všetko za veľmi prijateľnú cenu. Ide o novinku určenú pre dátové centrá, ktorým poskytne okamžitý prístup k informáciám, ale aj pre profesionálne využitie a najnáročnejších koncových používateľov.

Kľúčové vlastnosti

  • Rad SSD diskov určených do dátových centier a ďalšie profesionálne použitie
  • Použitie pamätí typu TLC (three-bit-per-cell)
  • Šifrovanie dát AES 256-bit proti odcudzeniu alebo neoprávnenej manipulácii
  • Spoľahlivejší a trvácnejší ako pevný disk

Spoľahlivý výkon

Rad Intel DC S3100 plne využíva výkonnostný potenciál rozhrania SATA 6 Gb/s, čo sa odráža vo vysokých prenosových rýchlostiach pre čítanie a rovnako aj pre zápis. Dáta sa odovzdávajú extrémnou rýchlosťou, trvalo s nízkou latenciou a malým rozsahom IOPS. Minimálny rozptyl výkonnosti a nízka maximálna latencia sa podpisuje v konzistentnej odozve v ľubovoľnom okamihu. Ide o vhodnú voľbu pre aplikácie dátových centier, ktorá sa po náhrade klasického pevného disku prejaví v rýchlejších odozvách.

Pokročilé šifrovanie pre väčšie bezpečie dát

256-bitový šifrovací algoritmus AES (Advanced Encryption Standard), ktorý tento disk podporuje, ochráni vaše dáta pred zneužitím. Zabezpečí ich pred odcudzením a neoprávnenej manipulácii s ich obsahom. Kombinácia pamätí typu SLC a TLC NAND robí z tohto modelu veľmi výkonný variant za prijateľnú cenu.

Kód:  NR111p9a
Produktové číslo:  SSDSC2KI180H601

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13