Obnoviť stránku

Intel Core i7-5820K

4,9 54 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Intel Core i7-5820K


Spoločnosť Intel predstavuje šesťjadrový procesor Core i7-5820K, ktorý vyniká extrémnym výkonom a je určený pre všetkých profesionálov, náročných hráčov a nadšencov. Oproti predchádzajúcej generácii prináša rodina Haswell-E výrazné navýšenie celkového výpočtového výkonu, ďaleko efektívnejšiu spotrebu a disponuje celým radom nových technológií. Masívnu priepustnosť podporuje osvedčená technológia Hyper-Threading pre simultánne spracovanie až dvanástich vlákien súčasne. Pripočítajte k tomu otvorený násobič pre možné taktovania, plus prednosti 22nm výrobného procesu a okamžite získate naozaj nekompromisné riešenie.


Superrýchla pamäť najnovšej generácie

Prístup k dátam potom výrazne uľahčuje extrémne rýchla L3 cache o veľkosti 15 MB, ktorá poskytuje procesorovým jadrám dostatok času pre okamžitú odpoveď všetkým aplikáciám.
Rad Haswell-E tiež ponúkne, ako vôbec prvý CPU podporu pamätí štandardu DDR4 SDRAM s gigantickou maximálnou priepustnosťou a štvorkanálovým radičom na frekvencii 2133 MHz. V kombinácii s efektívnymi algoritmami procesora pamäťového radiča sa navyše môžete tešiť na nevídane nízku latenciu, zaisťujúci úžasný výkon akokoľvek dátovo náročným aplikáciám.

Intel Core i7

Intel Core i7


Kremíková nádhera

Kremíková nádhera

Automatické pretaktovanie

Technológia Turbo Boost druhej generácievyženie frekvenciu až na 3,6 GHz a umožní bežať jadrám rýchlejšie, než je ich základná frekvencia. Maximálna frekvencia je závislá na počte aktívnych jadier, a dĺžka obdobia, ktorú procesor strávi v pretaktovaní stavu potom závisí na vyťažení a operačnom prostredí. Horná hranica frekvencie je stanovená pomocou dosiahnutia limitnej úrovne štvorice ukazovateľov (počet aktívnych jadier, prúdový odber, spotreba energie, teplota procesora).


Kľúčové vlastnosti

  • Nekompromisný výkon v každej situácii
  • Procesor využíva novú revíziu socketu 2011 označenú ako socket 2011-3
  • Šesť jadier pracuje na frekvencii až 3,6 GHz
  • Nutné dokúpiť kvalitný chladič
Intel
 
 

Parametre a špecifikácia

Rad

Rad procesora Intel Core i7
Socket Intel 2011-3
Modelové označenie Intel Core i7-5820K
Kódový názov procesora Haswell

Počet jadier

Počet jadier procesora 6 ×

Frekvencia

Frekvencia procesora 3,3 GHz (3,3 GHz)
Maximálna frekvencia (OC) 3,6 GHz (3 600 MHz)

Rozhranie

Funkcie Automatické pretaktovanie, Otvorený násobič, Virtualizácia, HyperThreading
TDP 140 W
L2 cache 1,5 MB
L3 cache 15 MB
Kód:  BO533l
Produktové číslo:  BX80648I75820K
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02