Obnoviť stránku

Intel Core i7-4820K

4,9 18 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Intel Core i7-4820K


Procesor Intel Core i7-4820K je optimálnou voľbou pre používateľov bažiacich po najvyššom možnom výkone za dostupnú cenu. Oproti predchádzajúcej generácii bol pri edícii Ivy Bridge-E výrazne navýšený celkový výpočtový výkon a maximálna herná výkonnosť narástla do neočakávane skvelých hodnôt. Masívnu priepustnosť podporuje štvorica jadier s technológiou hyper-threading na simultánne spracovanie až ôsmich vlákien súčasne. Pripočítajte k tomu otvorený násobič, plus prednosti 22 nm výrobného procesu a okamžite získate procesor s vynikajúcim pomerom výkonu k obstarávacej cene.


Hlboké zmeny v jadre

Prístup k dátam výrazne uľahčuje extrémne rýchla pamäť cache s veľkosťou 10 MB, ktorá poskytuje procesorovým jadrám dostatok času na okamžitú odpoveď všetkým aplikáciám.
Rad Ivy Bridge-E tiež ponúkne ako vôbec prvý štvorkanálový radič pamäte s gigantickou maximálnou priepustnosťou a plnohodnotnou štvorkanálovou podporou pamätí na frekvencii 1866 MHz. V kombinácii s efektívnymi algoritmami procesora pamäťového radiča procesora sa navyše môžete tešiť na nevídane nízku latenciu, zaisťujúcu úžasný výkon akokoľvek dátovo náročným aplikáciám.

Ivy Bridge-E

Ivy Bridge-E


Křemíková nádhera

Kremíková nádhera

Automatické pretaktovanie

Technológia Turbo Boost druhej generácie vyženie frekvenciu až na 3,9 GHz a umožní bežať jadrám rýchlejšie, než je ich základná frekvencia. Maximálna frekvencia je závislá na počte aktívnych jadier, a dĺžka obdobia, ktorú procesor strávi v pretaktovaní stavu závisí na vyťažení a operačnom prostredí. Horná hranica frekvencia je stanovená pomocou dosiahnutia limitnej úrovne štvorice ukazovateľov (počet aktívnych jadier, prúdový odber, spotreba energie, teplota procesora).


Kľúčové vlastnosti

  • Nekompromisný výkon v každej situácii
  • Procesor využíva päticu 2011
  • Štyri jadrá pracujú na frekvencii až 3,9 GHz
  • Nutné dokúpiť kvalitný chladič
Intel
 

Parametre a špecifikácia

Rad

Rad procesora Intel Core i7
Socket Intel 2011
Modelové označenie Intel Core i7-4820K
Kódový názov procesora Ivy Bridge

Frekvencia

Frekvencia procesora 3,7 GHz (3,7 GHz)
Maximálna frekvencia (OC) 3,9 GHz (3 900 MHz)

Rozhranie

Funkcie Automatické pretaktovanie, Otvorený násobič, Virtualizácia, HyperThreading
TDP 130 W
L2 cache 1 MB
L3 cache 10 MB
Kód:  BO533k
Produktové číslo:  BX80633I74820K

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14