Obnoviť stránku

Intel Core i5-7600K @ 5.1 GHz OC PRETESTED DELID

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Intel Core i5-7600K @ 5.1 GHz OC PRETESTED DELID

Máme pre vás naozaj exkluzívny kus CPU. Konkrétne ide o starostlivo vybraný Intel Core i5-7600K Kaby Lake, ktorý pre vás špeciálne vyladil náš spolupracovník Michal Mikle. Vďaka tomu vám môžeme garantovať fantastickú pracovnú frekvenciu až 5,1 GHz. Takéto CPU sa potom hodí napríklad do zostavy s grafickou kartou NVIDIA GTX 1 080 Ti.

Kľúčové vlastnosti procesora Intel Core i5-7600K OC PRETESTED DELID

  • Exkluzívne upravený procesor od Michala Mikleho (Elkim)
  • Vybraný kus CPU po DELIDu zvládne až frekvenciu 5,1 GHz
  • Technológia Turbo Boost 3.0 – rýchlejšie prepínanie na maximálnu pracovnú frekvenciu
  • Kompatibilný s existujúcou generáciou základných dosiek so socketem 1 151

Čo znamená DELID?

Ide o pomerne sofistikovaný zásah do samotného CPU. Spoločnosť Intel totiž pri jeho výrobe používa medzičip a na prenášač tepla používa pomerne obyčajnú teplo vodivú pastu. Lokálne prehrievanie procesora počas pretaktovania je tak otázkou pár sekúnd. Michal Mikle dokáže bezpečne procesor ,,odviečkovať", naniesť kvalitnú pastu a potom zapečatiť všetko do východiskovej podoby. Výsledkom je citeľný pokles teploty počas maximálneho zaťaženia.

Zdokonalená výrobné technológie

Architektúra Kaby Lake je opäť založená na 14 nm výrobnom procese. Spočiatku náročnú výrobu zvláda Intel s úplne ohromujúca dokonalosťou, vďaka ktorej ponúkne procesor Core i5-7600K vynikajúci pomer ceny a výkonu. Rovnako ako u predchodcov nechýbajú inštrukcie AES-NI, ktoré umožňujú oveľa lepšiu hardvérovú podporu pri práci so šifrovanými diskami, kde dôjde k citeľnému zníženiu latencie. Samozrejmosťou je aj podpora obvyklých virtualizačných funkcií VT-d i VT-x vrátane EPT.
Prístup k dátam výrazne uľahčuje rýchle L3 cache s veľkosťou 6 MB, ktoré poskytne jadrám dostatok času pre okamžitú odpoveď všetkým aplikáciám. Procesor Intel Core i5-7600K svojimi vlastnosťami zaručene poslúži ako spoľahlivý základ vašej počítačovej zostavy.

Kompatibilita s vašou základnou doskou

Vďaka tomu, že sa Intel zameral na optimalizáciu už existujúcej technológie, tak sú nové procesory z radu Kaby Lake funkčné aj v už predávaných základných doskách s päticou 1 151. Iba je nutné u výrobcu základnej dosky overiť kompatibilitu a vykonať pomerne jednoduchú aktualizáciu prostredie UEFI.

Parametre a špecifikácia

Rad

Rad procesora Intel Core i5
Socket Intel 1151
Modelové označenie Intel Core i5-7600K
Kódový názov procesora Kaby Lake

Počet jadier

Počet jadier procesora 4 ×

Frekvencia

Frekvencia procesora 3,8 GHz (3,8 GHz)
Maximálna frekvencia (OC) 5,1 GHz (5 100 MHz)

Integrovaná grafická karta

Typ integrovanej grafickej karty Intel HD Graphics 630
Frekvencia 1 150 MHz

Rozhranie

Funkcie Automatické pretaktovanie, Virtualizácia, Integrované GPU
TDP 95 W
L2 cache 1 MB
L3 cache 6 MB
Kód:  BO431l4f
Produktové číslo:  BX80677I57600K

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07