Obnoviť stránku

Intel Core 2 Quad Q8300

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Intel Core 2 Quad Q8300

Unikátny štvorjadrový procesor Intel Core 2 Quad je exkluzívny procesor, ktorý prináša revolučný výkon s optimálnym využitím dvoch dvojjadrových procesorov. Vďaka tomu môžete v domácom počítači vytvoriť ekvivalent čtyřprocesorového servera, ktorý Vám umožní súbežne prevádzkovať niekoľko náročných aplikácií, ako sú napríklad profesionálny výpočtovej aplikácie, vedecké výpočty či rôzne simulácie a na pozadí pritom môžu bežať zabezpečovacie a antivírusové programy. Možno tak dosiahnuť maximálneho výkonu a škálovateľnosti pri neporovnateľne nižších nákladoch oproti nadobudnutie drahé základné serverové dosky a viac procesorov.
Technológia Intel Digital Media Boost zabezpečuje vyšší výpočtový výkon s plávajúcou desatinnou čiarkou, dôležitý najmä u aplikácií, ako sú CAD nástroje, 3D a 2D modelovanie, strih videa, digitálna hudba, digitálne fotografie a hry.Špičková podpora technológie Vivid zaisťuje unikátny podporu grafického výkonu v HD kvalite, čo možno dokonale využiť pri prehrávaní filmov.
Systém Advanced Intel Smart Cache umožňuje konštrukciu chytrejší, efektívnejšej vyrovnávacej pamäte a zbernice, ktoré zvyšujú výkon, rýchlosť odozvy a úspory energie. Procesor je vyrábaný technológiou 45 nanometrov, čo tiež prináša zmenšení rozmerov čipu a zníženie tepelného vyžarovania a spotreby. Medzi pokročilé funkcie patrí inteligentné riadenie spotreby Enhanced Intel SpeedStep slúžiace na zníženie taktu procesora a tým aj zmenšenie odberu energie pri jeho nedostatočnom vyťaženie otvorenými programami.

Parametre a špecifikácie:
Typ: Intel Core 2 Quad Q8300 Násobič: 7,5 x Pracovná frekvencia: 2,5 GHz Systémová zbernica: 1333 MHz Jadro: Kentsfield Počet jadier: 4 Pätica: Socket 775 Medzipamäť L2: 4 MB (2 x 2 MB) Hustota integrácie: 45 nm Tepelný výkon:95 W Podpora 64-bitových inštrukcií EM64T kompatibilný s AMD64 v procesoroch Athlon64 Enhanced Intel SpeedStep


Upozornenie:
Pred nákupom skontrolujte kompatibilitu tohto procesora s Vašou základnou doskou! Niektoré staršie revízie dosiek s čipsety radu Intel 945 a Intel 975X nemusí podporovať platformu Intel Core 2 Quad/Yorkfield.



Pätica Socket 775 vyžaduje odbornú montáž! Na poškodenia spôsobené neodborným zaobchádzaním sa nevzťahuje záruka. Odporúčame nechať si zostaviť počítač naším servisným oddelením.

Kód:  BO396e
Produktové číslo:  BX80580Q8300

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16