Obnoviť stránku

Intel Celeron G470

4,4 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Intel Celeron G470

Procesor Intel Celeron G470 rozširuje rodinu Sandy Bridge a využíva jej pokročilých vlastností i výpočtového výkonu pri optimalizované spotrebe. Jedná sa o model, ktorý poskytne dostačujúci výkon pre všetky kancelárske aplikácie. Vychádza z najnižšej jednojadrové radu Celeron, ktorá však obsahuje funkciu Hyper-Threading, A tak sa chová ako 2jádrový procesor. Oproti vyšším modelom neponúka technológie ako Turbo Boost 2.0 a disponuje menšou pamäťou L3 cache.
Priamo v procesore je ukrytý dvojkanálový pamäťový radič DDR3 a grafický čip Intel HD Graphics, podporujúce automatické pretaktovanie z 650 MHz až na 1000 MHz. Veľkou prednosťou tohto modelu je tiež nízka maximálna spotreba, o ktorej vypovedá vyžarované teplo nepresahujúcou 35 W. Procesor je nutné umiestniť na základnú dosku s päticou LGA 1155 - Spätná kompatibilita so staršími päticami nie je možná. Spolu s procesorom dostanete aj kvalitné chladič.

Parametre a špecifikácia

Rad

Rad procesora Intel Celeron
Socket Intel 1155
Modelové označenie Intel Celeron G470
Kódový názov procesora Sandy Bridge

Frekvencia

Frekvencia procesora 2 GHz (2 GHz)
Maximálna frekvencia (OC) 2 GHz (2 000 MHz)

Integrovaná grafická karta

Frekvencia 650 MHz

Rozhranie

Funkcie Virtualizácia, Integrované GPU, HyperThreading, Chladič v balení
TDP 35 W
L2 cache 0,25 MB
L3 cache 1,5 MB
Kód:  BK988e2
Produktové číslo:  BX80623G470

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11