Obnoviť stránku

Intel 750 Series 400GB SSD 2.5"

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Intel 750 Series 400GB SSD 2.5"

SSD disk Intel 750 Series je skonštruovaný bez pohyblivých častí, nespôsobuje tak žiaden hluk ani vibrácie. Je oveľa menej náchylný na poruchy spôsobené otrasmi alebo nárazmi. Akoby zázrakom premení aj starší počítač vo svižný stroj. Mohli by sme poskytnúť viac ohromujúcich informácií a ospevovať tento produkt aj naďalej, no v dnešnej dobe to už nikoho neprekvapí.
Mysleli ste si, že Intel tak trochu zaspal dobu, čo sa týka tohto odvetvia? To ste sa teda hlboko mýlili a opak je pravdou. SSD od Intelu všetky konkurenčné disky rozdrví (na prach).

 

Špičkový výrobok? Rozhodne!

Disk je určený do najvýkonnejších počítačových zostáv a pracovných staníc na profesionálne použitie, napr. prácu s počítačovou grafikou. Vďaka rozhraniu PCI-Expres 3,0 x 4 dosahuje rýchlosť čítania až neuveriteľných 2200 MB/s a zápisu až 900 MB/s. Využite tak vďaka PCI hrubú silu, namiesto dnes už pomalého rozhrania SATA. Disk je potrebné vložiť do slotu vyvedeného z procesora, aby ste mohli využívať všetky tieto vysoké rýchlosti. Séria 750 je založená na 20 nm MLC NAND, ktoré sú spojené až 18 kanálmi.

Špecifické vlastnosti:

  • Neuveriteľná rýchlosť čítania a zápisu
  • Navrhnutý pre náročné profesionálne aplikácie
  • Prevedenie v podobe 2.5" formátu (15 mm výška, 8639 konektor)
  • Pokročilý protokol NVM Express (NVMe) namiesto AHCI

 

 
Kód:  NR111o7d1
Produktové číslo:  SSDPE2MW400G4X1

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03