Obnoviť stránku

Intel 750 Series 1.2TB SSD

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Intel 750 Series 1.2TB SSD

SSD disk Intel 750 Series má konštrukciu bez pohyblivých častí, neprodukuje teda žiadny hluk ani vibrácie. Je tiež oveľa menej náchylný k poruchám vplyvom otrasov alebo nárazov. Mohli by sme tento výrobok ospevovať ďalšími, takýmito ohromujúcimi informáciami, že takmer zázračne premení aj staršie počítač vo svižný stroj. Dnes už to ale nikoho neprekvapí.
Zdalo sa vám, že Intel dobu čo sa týka tohto odvetvia, tak trochu zaspal? To ste sa hlboko mýlili a opak je tu pravdou. Máte pred sebou naozajstného drviča (meniče na prach) všetkých ssd diskov.

kľúčové vlastnosti

  • Neuveriteľná rýchlosť čítania a zápisu
  • Navrhnutý pre náročné profesionálne aplikácie
  • Špeciálne prevedenie v podobe PCIe 3.0 x4
  • Pokročilý protokol NVM Express (NVMe) miesto AHCI
  • Vyhotovenie ako karta do slotu

Špičkový výrobok? Rozhodne!

Disk je určený do najvýkonnejších počítačových zostáv a pracovných staníc pre profesionálne použitie, napr. Prácu s počítačovou grafikou. Vďaka rozhranie PCI-Expres 3,0 x4 dosahuje rýchlosť čítania až neuveriteľných 2400 MB / sa zápisu až 1200 MB / s. Využite tak vďaka PCIe hrubú silu, namiesto dnes už pomalého rozhranie SATA. Disk je potreba osadiť do slotu vyvedeného z procesora pre využitie všetkých týchto vysokých rýchlostí. Séria 750 je založená na 20 nm MLC NAND, ktoré sú spojené až 18 kanálmi.

Kód:  NR111o7h
Produktové číslo:  SSDPEDMW012T4X1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08