Obnoviť stránku

Intel 600P M.2 512GB SSD NVMe

4,3 7 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Intel 600P M.2 512GB SSD NVMe

Nakopnite svoj počítač k vyššiemu výkonom pri práci i zábave. Nečakajte na načítanie zložitých aplikácií, hladko prehrávajte 4K video alebo tvorte vlastný HD obsah s ľahkosťou. Model 600P do vysokorýchlostného slotu M.2 prináša až 17× vyšší výkon ako tradičné pevné disky, a je až 3× rýchlejší ako bežné SATA SSD. Vďaka tomu budú bootovanie systému a všetky dátové operácie hotové za zlomok pôvodného času. Navyše nič nejde na vrub spoľahlivosti, o čom svedčí 5-ročná záruka.

Kľúčové vlastnosti

  • Nová miazga na výkon vášho počítača/ notebooku
  • Citeľné zrýchlenie načítania aplikácií aj samotného systému (až 17× rýchlejšie)
  • Prevedenie do extra rýchleho a kompaktného slotu M.2 (80 mm)
  • Pri chode mu nevadia vibrácie a nárazy
  • Dlhšia výdrž na batériu (menej náročný chod na spotrebu)
  • Spoľahlivosť zo skúseností Intel (záruka 5 rokov)

Jedine moderné úložisko

Klasické pevné disky majú rotujúce ploty, ale tu nič také nie je. Absencia akýchkoľvek pohyblivých častíc sa kladne odráža na minimálnej prístupovej dobe, menšom tepelnom vyžarovaní a tiež je úplne bezhlučná - skrátka SSD vo vašom počítači prinesie samé výhody. Tiež mu prakticky vôbec nevadia otrasy alebo nárazy, a práve vďaka tomu je perfektný do notebooku či inej elektroniky, kde počíta s použitím v pohybe.

Kód:  NR111n3b
Produktové číslo:  SSDPEKKW512G7X1

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12