Obnoviť stránku

Intel 540s 360 GB SSD

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Intel 540s 360 GB SSD

V štyridsiatych rokoch sa vyskytujú pozoruhodné črty. Toto skladovanie sa vyznačuje nízkou spotrebou energie aj napriek mimoriadnej rýchlosti. Optimalizovaná architektúra poskytuje vysoký výkon pri práci s malými súbormi (aj pri písaní dát) , čo sa odráža v flexibilite systému a aplikáciách s viacerými aplikáciami. Naviac, vysokokvalitná konštrukcia a výroba podporujú každodennú spoľahlivosť údajov, pre ktorú má výrobca 5-ročnú záruku.

Kľúčové vlastnosti

  • Cenovo dostupný SSD s vynikajúcim výkonom
  • Oznámil kvalitu a spoľahlivosť Intel (5-ročná záruka)
  • Optimalizácia pre čítanie a písanie malých súborov (4K IOPS)
  • Vysoké rýchlosti pre nepretržité čítanie a písanie
  • Nízka spotreba bude naďalej znižovať používanie technológie Intel Core 6. generácie

vyvážený

Model Intel 540s prináša jedinečné možnosti na ukladanie do vyrovnávacej pamäte (SLC) a pamäť NAND s kapacitou trojvrstvových buniek (TLC). To vám dáva zaujímavú cenu za gigabajt, ako aj výkon pre zrýchlenie celej platformy . Efektívne využitie energie počas prevádzky šetrí batériu vášho mobilného zariadenia. Funguje dokonale so 6. generáciou procesorov Intel Core, kde spotreba klesne ďalej.

Kód:  NR111m9q
Produktové číslo:  SSDSC2KW360H6X1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03