Obnoviť stránku

Intel 520 120GB SSD bulk

4,8 137 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Intel 520 120GB SSD bulk

Prvotriedny SSD disk značky Intel vyrábaný najmodernejšou 25 nm technológiou, ktorý je zárukou extra vysokého výkonu vo všetkých dátových operáciách a ešte nižšej energetickej náročnosti. Disk má kapacitu 120 GB a 2,5" formát, takže ho je možné využiť ako výrazné urýchlenie notebooku, ale špičkovými parametrami si nájde uplatnenie najmä v počítačoch najnáročnejších užívateľov, v pracovných staniciach aj firemných serveroch. Jeho plnú rýchlosť dosiahnete s rozhraním SATA III, kde poskytne veľmi vysoké rýchlosti prenosu dát, ktoré dosahujú pri čítaní 550 MB/s a pri zápise úžasných 500 MB/s.
Disk je vďaka konštrukcii bez pohyblivých častí absolútne tichý, neprodukuje žiadne vibrácie a je oveľa menej náchylný na poruchy vplyvom otrasov alebo nárazov. Spojenie výhod znamená zrýchlenie štartu systému aj práce s aplikáciami. Disk je dodávaný v ekonomicky výhodnej bulk verzii, teda samostatne.
Parametre a špecifikácia:
Typ flash:
25 nm NAND
Latencia:
Čítanie: 80 mikrosekúnd
Zápis: 85 mikrosekúnd
MTBF:
1 mil. hodín
Ostatné:
SMART
128-bitové AES šifrovanie
NCQ
Teplota:
Operačná: 0 °C ~ 70 °C
Skladovacia: -55 °C ~ 95 °C

Kód:  NR111k2a
Produktové číslo:  SSDSC2CW120A310

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09