Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Garmin Instinct Solar, Graphite Camo

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Garmin Instinct Solar, Graphite Camo

Inteligentné outdoorové hodinky Garmin Instinct so solárnym dobíjaním

Inteligentné outdoorové hodinky Garmin Instinct Solar sú špeciálne navrhnuté do terénu. Ich puzdro je vyrobené z odolného polyméru spevneného vláknami. Displej smart hodiniek Garmin Instinct Solar chráni chemicky tvrdené sklo CORNING® Gorilla® Glass, ktoré odolá poškriabaniu. Na zaistenie dlhej výdrže batérie majú k dispozícii funkciu solárneho dobíjania. Zároveň tieto outdoor hodinky disponujú mnohými kľúčovými funkciami, ktoré vám dodajú dôležité aj zaujímavé informácie s veľkou presnosťou.

Kľúčové vlastnosti outdoorových hodiniek Garmin Instinct Solar – Graphite Camo

  • Mimoriadne odolná a pevná konštrukcia spĺňajúca vojenský štandard MIL-STD-810G
  • Tvrdené sklo Corning Gorilla Glass
  • Vodotesné do hĺbky 100 m
  • Monochromatický TFT MIP displej s rozlíšením 128 × 128 px
  • Vysoko presný optický snímač tepu
  • Integrovaný senzor Pulse Ox
  • Podpora satelitných systémov GPS a Glonass s podporou Galileo
  • Garmin hodinky Instinct Solar disponujú bezdrôtovým rozhraním ANT+
  • Dlhá výdrž batérie až 54 dní v režime smartwatch
  • Príjem notifikácií z mobilného telefónu
  • Mobilná aplikácia Garmin Connect (Android, iOS)


Garmin Instinct Solar

Smart watch Garmin Instinct Solar disponujú solárnym nabíjaním

Vďaka solárnej funkcii stačí outdoor hodinky Garmin Instinct vystaviť slnečným lúčom, ktoré im dodajú energiu a zaistia neprekonateľnú výdrž, čo uvítate predovšetkým pri expedíciách mimo civilizácie.

Garmin Instinct Solar

Vojenská odolnosť

Outdoor hodinky Garmin Instinct Solar spĺňajú americký vojenský štandard MIL-STD-810G, takže bez problémov odolajú vysokým teplotám, nárazom a pôsobeniu vody (až do hĺbky 100 metrov).

Garmin Instinct Solar

Správca napájania

Vďaka správcovi napájania získate plnú kontrolu nad spotrebou batérie smart watch Garmin Instinct Solar. Na predĺženie výdrže batérie môžete deaktivovať snímače, zoslabiť podsvietenie alebo vypnúť všetky bezdrôtové prenosy smart hodiniek Garmin Instinct Solar.


Garmin Instinct Solar

Smart watch Garmin Instinct Solar ponúknu všestranné športové využitie

Turistické hodinky Garmin Instinct Solar ponúkajú prednastavené režimy pre celý rad pohybových aktivít ako je beh, jazda na bicykli, plávanie, lyžovanie, turistika, veslovanie, fitness cvičenia a ďalšie.

Garmin Instinct Solar

Snímač tepovej frekvencie

Na zadnej strane smart hodiniek Garmin Instinct Solar sa nachádza optický senzor, ktorý sa postará o presné meranie srdcového tepu zo zápästia. Snímač poskytne dáta nielen v priebehu športovej aktivity, ale aj počas dňa alebo spánku.

Garmin Instinct Solar

Odolné hodinky Garmin disponujú pulzným oxymetrom

Odolné hodinky outdoor Garmin Instinct Solar prostredníctvom snímača svetelného lúča Pulse Ox2 zmerajú, ako dobre vaše telo vstrebáva kyslík. Táto hodnota je dôležitá pri sledovaní stavu aklimatizácie alebo monitorovania kvality spánku.

Garmin Instinct Solar

Funkcia Stress Score

Pomocou tejto funkcie sledujú športové outdoorové hodinky Garmin Instinct Solar úroveň zaťaženia organizmu a na základe nameranej hodnoty vám poskytnú odporúčania na prispôsobenie tréningu, odpočinku a prípadnú zmenu životného štýlu.

Garmin Instinct Solar

Funkcia Body Battery

Na základe dát získaných z funkcie Stress Score outdoorové hodinky Garmin Instinct Solar vyhodnocujú mieru zostávajúcej telesnej energie a ponúknu vám odporúčania na efektívnejšiu regeneráciu a kvalitnejší spánok.

Garmin Instinct Solar

Spoľahlivá navigácia

Na spoľahlivú orientáciu v teréne inteligentné hodinky Garmin Instinct disponujú prístupom k niekoľkým navigačným satelitným systémom (GPS, GLONASS a Galileo), ktoré spoľahlivo fungujú aj v miestach s obmedzeným výhľadom na oblohu.

Garmin Instinct Solar

Garmin Instinct Solar majú inteligentné snímače

Smart hodinky Garmin Instinct Solar sú vybavené radom inteligentných snímačov, medzi ktorými nechýba barometer sledujúci okolitý tlak a zmeny počasia, trojosový elektronický kompas na lepšiu orientáciu, alebo výškomer poskytujúci podrobnú výškovú štatistiku.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Navigácia po trase

S funkciou navigácie po naplánovanej alebo prejdenej trase so smart hodinkami Garmin Instinct Solar na vašej expedícii nezablúdite. Navyše môžete ukladať body záujmu, ku ktorým vás navigácia – v prípade potreby – dokáže späť doviesť.

Inteligentné hodinky Garmin Instinct Solar s kontrastným čiernobielym displejom s vynikajúcou čitateľnosťou

Inteligentné hodinky Garmin Instinct Solar sú vybavené monochromatickým TFT MIP displejom, ktorý disponuje vynikajúcou čitateľnosťou aj na priamom slnku. Jednotlivé funkcie sa ovládajú pomocou bočných tlačidiel, ktoré sú dostatočne veľké na to, aby ste športové outdoorové hodinky Garmin Instinct Solar mohli pohodlne ovládať aj v rukaviciach.

Garmin Instinct Solar

Smart watch Garmin umožnia príjem mobilných notifikácií

Po spárovaní smart watch hodiniek Garmin Instinct Solar s inteligentným telefónom môžete na vašom zápästí sledovať informácie o prichádzajúcich hovoroch, SMS správach a ďalších notifikáciách z obľúbených aplikácií.

Garmin Instinct Solar

Satelitná komunikácia

Športové outdoorové hodinky Garmin Instinct Solar je možné prepojiť so satelitným komunikátorom inReach® (predáva sa samostatne), ktorý umožní odosielať a prijímať správy prostredníctvom siete Iridium alebo aktivovať núdzové volanie SOS.

Garmin Instinct Solar

Funkcia Kalendár

Outdoorové hodinky smart Garmin Instinct Solar sú vybavené aplikáciou Kalendár, ktorá prehľadne zobrazí súpis plánovaných udalostí na konkrétny deň s funkciou ich pripomenutia.

Garmin Instinct Solar ponúkajú štýlový vzhľad na každú príležitosť

Outdoorové smart hodinky Garmin Instinct Solar sa stanú nielen praktickým parťákom do terénu, ale aj poslúžia ako elegantný módny doplnok. Ich štýlový vzhľad podčiarkuje luxusný silikónový remienok, ktorý je veľmi príjemný na dotyk a nedráždi pokožku. Dizajn smart watch hodiniek Garmin Instinct Solar navyše môžete prispôsobiť výberom z niekoľkých farebných variantov remienkov, ktoré možno ľahko vymeniť, aby ladili s vašim outfitom.

Tréningový denník Garmin Connect

Tréningový denník Garmin Connect

Po spárovaní smart hodiniek Garmin Instinct Solar s mobilnou aplikáciu Garmin Connect sa zaznamenaná aktivita automaticky prenesie do vášho osobného tréningového denníka, kde dôjde k jej komplexnému vyhodnoteniu. Jednotlivé hodnoty sú zobrazené vo forme prehľadných grafov vrátane zobrazenia tréningového efektu a odporúčanej doby regenerácie. Aplikácia aj používateľské prostredie smart hodiniek Garmin Instinct Solar sú kompletne lokalizované v slovenčine.

Aplikácia Garmin Explore

Aplikácia Garmin Explore

Táto unikátna aplikácia vám pomôže naplánovať, navigovať a spätne si prechádzať vaše dobrodružstvá. Stačí stiahnuť mapové podklady, vytvoriť novú trasu, pridať body záujmu a môžete vyraziť do terénu. Vytvorené trasy sa automaticky synchronizujú s vaším webovým účtom Garmin Explore, takže k nim získate prístup odkiaľkoľvek.


Parametre a špecifikácia

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS Android, iOS
Verzia kompatibilného OS Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, iOS 12, iOS 11, iOS 15, iOS 14, iOS 13

Displej

Tvar ciferníka Guľatý
Uhlopriečka displeja 0,9 "
Typ displeja Transflektívny MIP
Sklíčko Power Glass

Vyhotovenie a odolnosť

Materiál puzdra Plast
Farba puzdra Sivá
Vodotesnosť 100 m (10 ATM)
Štandard odolnosti MIL-STD 810G
Spôsob ovládania Ovládanie tlačidlami
Hmotnosť 53 g

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia Bluetooth, ANT+, GPS
Senzory a hardvér Oxymeter, Barometer, Vibrácie, Galileo, GLONASS, Kompas, Akcelerometer, Teplomer okolitej teploty

Funkcie

Športové aktivity Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Joga, Lezenie, Lyžovanie, Outdoor, Plávanie, Turistika, Veslovanie
Funkcia merania športu Krokomer, Tepová frekvencia, Detekcia začatia aktivity, Vzdialenosť, Výpočet kalórií, Rýchlosť, Prevýšenie, Tepové zóny, Vyjdené poschodia, Intervalový tréning, Tempo, Úroveň regenerácie tela, Virtuálny tréner
Zdravotné funkcie Meranie saturácie kyslíku v krvi, Monitoring spánku, Upozornenie na srdcové problémy, Meranie úrovne stresu, Pitný režim, Dychové cvičenia, Sledovanie menštruačného cyklu, Pripomenutie pohybu
Smart funkcie Hľadanie mobilu, Navigácia, Ovládanie prehrávača hudby v mobile, Predpoveď počasia, Obchod s aplikáciami, Solárne nabíjanie, Budík, Dátum, Kalendár, Stopky
Sledovanie polohy a trasy Pomocou GPS v hodinkách
Špecializované funkcie pre aktivity Outdoorové funkcie

Notifikácie a volania

Notifikácie z telefónu Prichádzajúci hovor, Odmietnutie prichádzajúceho hovoru, SMS, WhatsApp, Messenger, Sociálne siete, Kalendár, E-mail
Správy Prednastavené odpovede na správy

Softvér

OS hodiniek Vlastný OS výrobca
Jazyk mobilnej aplikácie Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina, Francúzština
Jazyk rozhrania Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina, Francúzština

Remienok

Farba ramienka Zelená
Materiál remienka Silikón
Vymeniteľný remienok Áno
Min. obvod zápästia 13,2 cm
Typ zapojenia 22mm Garmin QuickFit

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie 1 344 h (56 d)
Bežná výdrž batérie 576 h (24 d)

Značka/model

Značka Garmin
Kód:  SKGinstsol02
Produktové číslo:  010-02293-05
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18