Obnoviť stránku

Insta360 One R (Twin Edition)

4,8 10 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
465,90 €

Insta360 One R (Twin Edition)

Modulárna akčná kamera navrhnutá na akciu

Modulárna akčná kamera Insta360 One R Twin Edition prináša revolúciu v segmente športových kamier. Táto unikátna outdoorová kamera disponuje vymeniteľnými objektívmi, takže si môžete voliť medzi akčným širokouhlým 4K/60p objektívom, 360° šošovkou s rozlíšením 5,7K (nie je súčasťou balenia), alebo voliteľným 1“ snímačom s rozlíšením až 5,3K. Kamera disponuje robustným dizajnom, ktorý absorbuje nárazy a navyše je vodoodolná až do hĺbky 5 m, bez nutnosti použitia vodotesného puzdra.





Precízny záznam pohybu

Modul 4K Wide-Angle disponuje širokým uhlom záberu 16,2 mm a svetelnosťou f/2.8. Modul je vybavený 12 Mpx snímačom, ktorý v plnom rozlíšení zvládne záznam s frekvenciou 30 fps. V UHD 4K kvalite je potom dosiahnutá snímkovacia frekvencia 60 fps, čo je ideálne na záznam akčných športových a outdoorových aktivít.

Zaznamenejte každý detail

Modul Dual-Lens 360° sa pýši 7,2 mm ohniskovou vzdialenosťou a vysokou svetelnosťou f/2.0. Snímač s rozlíšením 18 Mpx zhotovuje plynulé 5,7K video so snímkovou frekvenciou 30 fps. Vďaka pokročilému spracovaniu obrazu s inteligentnými algoritmami sú v obraze zachované aj tie najmenšie detaily. Výsledkom sú dokonale ostré zábery v ultra vysokom rozlíšení.

Pokročilá stabilizácia obrazu

Vďaka novému algoritmu detekcie scény zostanú vaše športové zábery perfektne čisté a stabilné aj pri nízkom osvetlení a bez použitia gimbalu. S kamerou Insta360 One R Twin Edition zhotovíte oveľa plynulejšie a jemnejšie nahrávky bez rušivého trasenia scény.


Insta360 One R Twin Edition

Point to Track

One R využíva inteligentný algoritmus na precízne sledovanie objektu. Jednoduchým kliknutím, alebo hlasovým príkazom označíte bod záujmu, ktorý bude kamera udržiavať v uzamknutom stredovom rámiku. Funkcia Deep Track zaručí plynulé sledovanie objektu aj vtedy ak je zorné pole narušené prekážkami.

Insta360 One R Twin Edition

Vodoodolný dizajn

Akčná kamera Insta360 One R je vybavená krytím IPX8 a disponuje vodotesnosťou až do hĺbky 5 m. Bez obáv ju môžete používať v bazéne, alebo v daždi bez nutnosti použitia vodotesného puzdra.

Insta360 One R Twin Edition

Neviditeľná selfie tyč

Vďaka funkcii Invisible Selfie Stick zachytíte úžasné zábery zo vzduchu a jedinečné pohľady tretích osôb jednoduchým pohybom zápästia.


Velký upgrade pre Insta360 One R pridal množstvo nových funkncií a zlepšení

September 2020 sa pre modulárnu akčnú kameru Insta360 ONE R niesol v znamení veľkého upgradu, ktorý rozšíril už aj tak bohatú funkčnosť tejto kamery. Pozrite sa, čo tento masívny upgrade priniesol.

  • Úplne nový režim fotografovania AI, PureShot – umožňuje získať najlepšiu kvalitu obrazu. PureShot využíva AI na zlepšenie dynamického rozsahu fotografií pri zachovaní nízkeho šumu.
  • Lepšia kvalita obrazu – obsah zachytený pomocou ONE R je teraz vďaka vyššej prenosovej rýchlosti ostrejší ako kedykoľvek predtým. Používatelia, ktorí chcú mať väčšiu kontrolu nad farbami, môžu využiť farebný profil LOG.
  • ONE R môžete použiť ako webovú kameru – vychutnajte si videohovory vo Full HD rozlíšení. Aplikácia Insta360 tiež deteguje počet objektov v zábere a podľa toho upravuje úroveň priblíženia. Pri použití režimu 360° môžete po novom použiť režim rozdelenej obrazovky.
  • Zdokonalený podvodný režim – AquaVision využíva technológiu AI na vyváženie a korekciu podvodných farieb tak, aby zohľadnil nedostatok primárnej červenej farby. Výsledkom je dokonalý farebný podvodný obsah bez nutnosti externých filtrov, alebo prácnych úprav.
  • Kvalita zvuku a hlasové ovládanie – zdokonalením prešiel aj systém na potlačenie okolitého hluku (vetra) a najnovšia aktualizácia umožňuje aj používať hlasové ovládanie cez slúchadlá AirPods.
  • Živý 360° stream – aktualizácia priniesla dva spôsoby streamovania – 360 Live, kde publikum ovláda perspektívu streamu, alebo Reframe Live, kde streamer ovláda perspektívu v reálnom čase. Aplikácia podporuje streamovanie na YouTube, Facebook, alebo prostredníctvom RTMP URL.
  • Rýchlejšie spracovanie MP4 – plynulejšie a rýchlejšie spracovanie videa pri natáčaní širokouhlého obsahu pomocou širokouhlého režimu 4K, alebo 1“ režimu. Predvolený typ súboru je teraz MP4, žiadne ďalšie prevody súborov nie sú potrebné.
  • A veľa ďalšieho.


Náhľad v reálnom čase

Akčná kamera Insta360 ONE R je vybavená 1,3“ otočnou 360° dotykovou obrazovkou,  ktorá vám umožní zobraziť náhľad záberu v reálnom čase, či okamžite prehrať vytvorený záznam, aby ste sa ubezpečili, že je všetko v poriadku.

Mobilná aplikácia ONE R

Mobilná aplikácia ONE R využíva inteligentnú funkciu FlashCut na nájdenie vašich najlepších záznamov a ich úpravu s prispôsobením do rytmu hudby. FlashCut analyzuje jednotlivé zábery podľa zamerania, času a kvality a následne z nich vytvára originálne klipy, ktoré sú pripravené na okamžité zdieľanie.


GPS Smart Remote

GPS Smart Remote

Ovládajte športovú kameru pomocou GPS Smart Remote a ľahko uzamknite sledované objekty, alebo zaznamenávajte GPS dáta v reálnom čase.

Apple Watch Control

Apple Watch Control

Vďaka novej aplikácii pre inteligentné hodinky Apple Watch bude ovládanie akčnej kamery ONE R ľahšie, než kedykoľvek predtým.

Ovládanie hlasom

Ovládanie hlasom

Keď sa kamera Insta360 ONE R nachádza mimo dosahu, stačí zvýšiť hlas a zadávať povely pomocou jednoduchých hlasových príkazov.

Pokročilé možnosti ozvučenia

Športovú kameru Insta360 ONE R Edition môžete prepojiť s externým mikrofónom cez 3,5 mm konektor a vďaka voliteľnej pätici môžete pripojiť aj ďalšie príslušenstvo. Takisto je podporované spárovanie zariadenia s bezdrôtovými slúchadlami AirPods na dokonalú kontrolu ozvučenia záznamu bez obmedzujúcich káblov.


Parametre a špecifikácia

Hlavný

Rozlíšenie snímača 18 Mpx

Typ a funkcie

Typ Outdoor, Sférické (360)
Funkcie Odolný materiál, Vodoodolnosť, Optická stabilizácia obrazu

Parametre videa

Maximálne rozlíšenie videa 5K
Max. rozlíšenie videa 5K (5120 × 2880)

Pamäť a ukladanie

Typ pamäťovej karty micro SD
Podporované formáty RAW , JPEG
Podporované video formáty H.264, MP4
Max. veľkosť SD karty 256 GB

Výstupy

Dátové rozhrania Bezdrôtové rozhranie WiFi, Bezdrôtové rozhranie Bluetooth

Batéria

Kapacita batérie 1 190 mAh
Výdrž batérie 1,17 h

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť 130,5 g
Šírka 7,2 cm
Výška 4,8 cm
Hĺbka 4,3 cm

Farba

Farba Čierna

Formáty

Hmotnosť

Hmotnosť 130,5 g
Kód:  Insta360ort
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  CINAKGP/A

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12