Obnoviť stránku

Innergie PowerGear 45 Slim biely

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Innergie PowerGear 45 Slim biely

Kompaktný dizajn

S univerzálnym napájacím adaptérom Innergie PowerGear 45 Slim rýchlo a šetrne nabijete váš notebook. Vydarený elegantný dizajn, malé rozmery a nastaviteľná dĺžka napájacieho kábla robí z adaptéra praktický doplnok, ktorý uvítate nielen na cestách.


Vysoká kompatibilita

Nabíjačka je kompatibilná so širokou radou notebookov známych značiek ako je Acer, Asus, Dell, HP, Lenovo, Toshiba a ďalšie. Súčasťou balenia je 5 vymeniteľných koncoviek.


Jednoduché prenášanie

Kábel je vyrobený z pokročilých materiálov, takže ho jednoducho omotáte okolo tela nabíjačky, bez toho aby došlo k jeho povoleniu. Na pohodlné prenášanie kábel ľahko zaistíte pomocou praktického klipu.


Dlhý dosah

1,5 m dlhý kábel poskytuje dostatočnú dĺžku pre pohodlné zapojenie vášho zariadenia aj v miestach, kde sa zásuvka nenachádza v priamom dosahu.


Vstavaná ochrana proti preťaženiu

Výrobky Innergie sú teraz bezpečnejšie a stabilnejšie než kedykoľvek predtým. Technológia Innershield Protection účinne ochráni zariadenia proti preťaženiu, prepätiu, prehriatiu a skratu.

Parametre a špecifikácia

Výkon

Typ a počet konektorov

Počet konektorov 1 ×
Kód:  INNG011b
Produktové číslo:  ADP-45XD EWR

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02