Obnoviť stránku

Inmotion S1

Príslušenstvo k tovaru

Inmotion S1

Predstavujeme vám nádherný dizajnový elektrobicykel Inmotion S1, ktorý vás osloví elegantnými krivkami a inovatívnymi funkciami. Zatiaľ čo rám je vyrobený z veľmi pevnej a odolnej hliníkovej zliatiny, samotné kolesá zaujmú nekonvenčným dizajnom. Sú vyrobené špeciálnou technológiou japonskej spoločnosti Toray. Trojlúčové kolesá sú vyrobené z uhlíkových vlákien s tvarovaním hliníkových vlákien T800. Vďaka tomu sú kolesá ľahké, odolné a ľahko sa udržujú. 

Kľúčové vlastnosti elektrobicykla Inmotion S1

  • Ľahký hliníkový rám
  • Elegantné karbónové kolesá
  • 10-stupňová prehadzovačka Shimano
  • Centrálny motor s menovitým výkonom 250 W
  • Intuitívny LCD displej s ovládaním pomocou tlačidiel
  • Dojazd 60 – 70 km
  • Batéria Li-Ion 36 V, 5,8 Ah
  • Nabíjanie 2,5 – 3 hodiny
  • Hmotnosť iba 14,7 kg

Elektrický bicykel so špičkovými komponentmi

Na Inmotion S1 nájdete iba kvalitné a značkové komponenty, najmä značku Shimano. Je vybavený napríklad 10-stupňovou prevodovkou, takže budete mať dostatok prevodov na jazdu v akýchkoľvek podmienkach – kopcovitý terén, mesto, alebo rodinný výlet. Preto je tento model ideálnou voľbou takmer pre všetkých. Je určený pre mladých mužov a ženy, ale aj pre starších cyklistov. 
Samozrejmosťou sú silné diskové brzdy Shimano M315. Bez obáv sa môžete pustiť dole akýmkoľvek kopcom bez toho, aby ste sa museli báť o svoje zdravie. Kolesá sú vybavené 20" plášťami Maxxis. 

Inmotion S1 s dojazdom do 70 km

Inmotion S1 má vstavaný centrálny motor s menovitým výkonom 250 W a systémom snímačov krútiaceho momentu, ktorý zabezpečuje optimálny výkon motora v závislosti od intenzity točenia pedálmi a okolitých podmienok. Tým sa zvyšuje komfort jazdy. Za zmienku stojí, že uloženie batérie LG Li-Ion 36 V/5,8 Ah je vyriešené tak efektne, že si ju na prvý pohľad ani nevšimnete. je totiž uložená v ráme bicykla.
Riadidlá majú intuitívny LCD displej, ktorý zobrazuje všetky dôležité informácie, potrebné počas jazdy – napríklad aktuálna rýchlosť, prejdená vzdialenosť, úroveň asistencie, alebo zostávajúca kapacita batérie. Bezpečné a intuitívne ovládanie je zaručené tlačidlami, ktoré sú ľahko prístupné na ľavej strane riadidiel.

Kód:  SPTes432
Produktové číslo:  6920146923145

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14