Obnoviť stránku

InFocus Kangaroo

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

InFocus Kangaroo

Americká spoločnosť InFocus predstavuje všestranný mobilný počítač Kangaroo, ktorý cez veľmi kompaktné rozmery prekvapí bohatou výbavou, výkonným hardvérom a operačným systémom Microsoft Windows 10. Veľkosť zodpovedajúce modernému smartphonu umožní počítač pohodlne nosiť vo vrecku a vziať ho so sebou kamkoľvek. Pýši sa procesorom Intel Atom, širokou možnosťou konektivity, alebo aj čítačkou odtlačku prsta, ktorá rozhodne nie je u týchto zariadení štandardom.

kľúčové vlastnosti

  • Kompaktný PC, ktoré sa vojde aj do vrecka
  • Procesor Intel Atom a platforma Windows 10
  • Čítačka odtlačku prsta pre zabezpečenie dát
  • Zabudovaný akumulátor s výdržou 4 hodiny
  • Podporuje zariadenia s iOS
  • Krásne hliníkové telo

stačí pripojiť

Ako monitor možno využiť akékoľvek zobrazovacie zariadenie s portom HDMI, čím z neho prakticky vytvoríte Nettopy PC. Zabudovaný akumulátor dodá energiu až na 4 hodiny prevádzky. Kangaroo je kompatibilný aj s iOS zariadeniami, ku ktorým sa pripojí pomocou USB kábla s konektorom Lightning. Výhodou je tiež telo vyrobené z hliníka, vďaka ktorému počítač nielen dobre vyzerá, ale zvýši aj jeho odolnosť.

Parádny výbava

Svižnosť systému, aplikácií a multimédií zabezpečí štvorjadrový procesor Intel Atom x5-Z8500 podporený 2GB operačnou pamäťou. Všetky dáta uložíte na zabudovaný eMMC disk s veľkosťou 32 GB a ďalšiu kapacitu je možné rozšíriť kartami microSD. K internetu sa možno pripojiť cez WiFi štandardu 802.11ac a pre periférie je pripravený konektor USB 3.0 či modul Bluetooth 4.0.

Kód:  NR905c
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18