Obnoviť stránku

INEBRYA Style-In Power Matt Paste 100 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

INEBRYA Style-In Power Matt Paste 100 ml

Potrebujete dostať svoju šticu pod kontrolu? Ste kreatívni a chcete popustiť uzdu svojej fantázii? Potom vyskúšajte tvarovaciu pastu na vlasy INEBRYA Style-In Power Matt Paste, ktorá je vhodná na dlhotrvajúci styling. Tvarovacia pasta pomáha definovať účes. Pasta na vlasy INEBRYA Style-In Power Matt Paste má strednú fixáciu a je unisex.

Kľúčové vlastnosti pasty na vlasy INEBRYA Style-In Power Matt Paste

  • Pasta na vlasy pomáha definovať účes
  • INEBRYA Style-In Power Matt Paste je vhodná pre dlhotrvajúci styling
  • Prípravok so strednou fixáciou
  • Tvarovacia pasta INEBRYA je unisex

Zloženie

Aqua (Water), Ozokerit, Cera Alba (Beeswax), Stearyl Alcohol, Propylene Glycol, PVP, Petrolatum, VP / VA Copolymer, steareth-21, Cetyl Alcohol, Hydrogenovaný ricínový olej, Hydroxyethylcellulose, Cyclopentasiloxane, Parfum (Fragrance), Lauryl PEG/PPG-18/18 Methicone, C12-15 alkylbenzoát, DMDM Hydantoín, Phenoxyethanol, Metylparabén, etylparabén, Dimethiconol, Acrylates Copolymer, Disodium EDTA, Etylhexyl Methoxycinnamate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Polyquaternium-37, PPG-1 TRIDECETH-6, Propylene Glycol Dicaprylate/ Dicaprate, CI 19140 (FD&C YELLOW 5), Sorbitan Oleate, CI 16035 (FD&C RED 40), Imidazolidinyl Urea, Sodium metylparabén, Propylparabén, PEG-90M, CI 42090 (FD&C BLUE 1), Coumarin, Hydroxycitronellal, Linalool, Hexyl Cinnamal, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Tocopheryl Acetate, Copernicia Cerifera Cera (Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax)

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ produktu Pasta

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Typ vlasov

Typ vlasov Všetky typy vlasov, Normálne

Stupeň fixácie

Stupeň fixácie Stredná fixácia
Kód:  KSVL6115
Produktové číslo:  8033219160434

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06