Obnoviť stránku

INEBRYA Liss-Pro Liss Perfect Shampoo 300 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

INEBRYA Liss-Pro Liss Perfect Shampoo 300 ml

Priali by ste si, aby vaše vlasy vyzerali vždy čisto a zdravo? To všetko získate vďaka šampónu Inebrya s objemom 300 ml. Strieborný šampón rady používajú blondínky, ktoré milujú chladný tón blond farby. Tento šampón sa nevyužíva ako náhrada bežného umývania vlasov, iba zosvetľuje žltkasté odtiene. INEBRYA Liss-Pro Liss Perfect Shampoo 300 ml najviac ocenia vlnité a kučeravé a nepoddajné a krepovité vlasy. Tento typ je špeciálne vyvinutý pre ženy a pre mužov. Ak patrí k vaším obľúbeným tekutý (klasický) typ šampónu, potom tento bude presne pre vás.

Významné vlastnosti šampónu INEBRYA Liss-Pro Liss Perfect Shampoo 300 ml

  • Vďaka tomuto šampónu budete mať vlasy čisté a zdravé
  • So strieborným šampónom sa nemusíte báť žltého odtieňa blond farby
  • Šampón Inebrya má objem 300 ml
  • Typ vlasov: vlnité a kučeravé a nepoddajné a krepovité
  • Šampón pre ženy aj mužov
  • Druh INEBRYA Liss-Pro Liss Perfect Shampoo 300 ml: tekutý (klasický)

Zloženie

Aqua (Water), Ammonium Lauryl Sulfate, Sodium Myreth Sulfate, Sodium Cocoamphoacetate, MIPA-lauryl sulfát, Glycol Distearate, Sodium Chloride, Parfum (Fragrance), Citric Acid, Guar HydroxyPropyltrimonium Chloride, Cocamide MEA, Laureth-10, Hexyl Cinnamal, Triethylene Glycol, Benzyl Salicylate, Benzyl Alcohol, Propylene Glycol, Butyrospermum Parkii Butter (Butyrospermum Parkii (Shea) Butter), Methylchloroizothiazolinone Methylisothiazolinone, Magnesium Nitrate, Magnesium Chloride, Butylene Glycol, Caviar Extract, Leuconostoc / Radish Root Ferment Filtrate, Phenoxyethanol, Cocos Nucifera Oil (Cocos Nucifera (Coconut) Oil), Gardenia Tahitensis Flower, Gardenia Tahitensis Flower Extract, Xanthan Gum, Potassium Sorbate

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Typ vlasov

Typ vlasov Vlnité a kučeravé, Nepoddajné a krepovité

Objem

Objem 300 ml
Kód:  KSVL5985
Produktové číslo:  8033219160212

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03