Obnoviť stránku

INEBRYA Keratin Restructuring Shampoo 300 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

INEBRYA Keratin Restructuring Shampoo 300 ml

Potrebujete, aby vaše vlasy vyzerali vždy krásne a zdravo? Tak pre vás bude najlepšou voľbou šampón Inebrya s objemom 300 ml. So strieborným šampónom sú spokojné blondínky, ktoré uprednostňujú chladné tóny blond farby. Tento typ šampónu však nenahrádza bežnú starostlivosť, využitie nájde len pri zosvetľovaní farby. INEBRYA Keratin Restructuring Shampoo 300 ml je tou najlepšou voľbou na farbené, poškodené, suché a nepoddajné a krepovité vlasy. Tento druh je určený pre ženy a pre mužov. Ak by ste chceli radšej tekutý (klasický) typ šampónu, potom sa vám tento bude určite hodiť. Šampón s keratínom zaistí najlepší možný vzhľad vašej „hrivy“.

Významné prednosti šampónu INEBRYA Keratin Restructuring Shampoo 300 ml

  • S pomocou tohto šampónu budú vaše vlasy čisté, zdravé a krásne
  • Strieborný šampón vás zbaví žltého odtieňa blond farby
  • Šampón Inebrya má objem 300 ml
  • Typ vlasov: farbené, poškodené, suché a nepoddajné a krepovité
  • Šampón pre ženy aj mužov
  • Druh INEBRYA Keratin Restructuring Shampoo 300 ml: tekutý (klasický)
  • Zloženie s keratínom

Zloženie

Aqua (Water), Ammonium Lauryl Sulfate, Sodium Myreth Sulfate, Sodium Cocoamphoacetate, MIPA-lauryl sulfát, Glycol Distearate, Sodium Chloride, Parfum (Fragrance), Citric Acid, Guar HydroxyPropyltrimonium Chloride, Cocamide MEA, Laureth-10, Trietylén Glycol, Propylene Glycol, Benzyl Alcohol, Hydrolyzed Keratin, Methylchloroizothiazolinone Methylisothiazolinone, Magnesium Nitrate, Magnesium Chloride, Sodium Lauroyl Lactylate, Phenoxyethanol, Bambusa Vulgaris Sap Extract, Ceramide NP, Ceramide AP, Ethylhexylglycerín, Phytosphingosine, Cholesterol, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Carbomer, Metylparabén, Xanthan Gum, Propylparabén, Ceramide EOP

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Zloženie

Špecifické zloženie S keratínom

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené, Poškodené, Suché, Nepoddajné a krepovité

Objem

Objem 300 ml
Kód:  KSVL6024
Produktové číslo:  8033219167815

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19